YUASA



    Η Yuasa έχει έδρα το Κιότο της Ιαπωνίας και είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές μπαταριών μολύβδου και ιόντων λιθίου (Li-ion). Από την ίδρυσή της το 1895, ο όμιλος Yuasa συνέβαλε συνεχώς στην οικονομική ανάπτυξη και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου με την ανάπτυξη και κατασκευή μπαταριών, συστημάτων τροφοδοσίας και εξοπλισμού φωτισμού. Η Yuasa είναι μια σημαντική δύναμη στην αγορά και κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων ενέργειας επόμενης γενιάς που περιλαμβάνουν όχι μόνο τη χρήση οχημάτων αλλά και ένα ευρύ φάσμα πεδίων, από τη θάλασσα μέχρι την αεροδιαστημική, για να ικανοποιήσουν τις όλο και πιο εξελιγμένες ανάγκες.


    Εκτός από αυτόν τον τομέα, η Yuasa δραστηριοποιείται και στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, με συνεργασίες της με εργοστάσια όπως η Toyota, η Nissan και η Honda, ενώ εστιάζει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την εξέλιξη! Η Yuasa Battery Europe Ltd είναι θυγατρική της παγκοσμίου φήμης GS Yuasa Corporation και για περισσότερα από 30 χρόνια είναι ο κορυφαίος προμηθευτής μπαταριών της Ευρώπης και η πρώτη επιλογή για ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία. Η Yuasa προμηθεύει τις ευρωπαϊκές αγορές με μεγάλη ποικιλία μπαταριών και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας και είναι πρωτοπόρος στην ποιότητα και την καινοτομία.

    Η εταιρεία ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ Α.Ε. για πάνω από 30 χρόνια προμηθεύει την Ελληνική αγορά με την No1 μπαταρία στον κόσμο.

    Τοποθετείται στις περισσότερες μοτοσυκλέτες ως πρώτη εφαρμογή καθώς δίνει αυτό που ζητάνε οι κατασκευαστές: αξιοπιστία – ποιότητα – διάρκεια.

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης