UNIBAT

    Η κορυφαία επιλογή στις μπαταρίες μοτοσικλετών! Οι μπαταρίες που επιλέγουν οι αγωνιστικές ομάδες της Ducati και της Aprilia. Η μπαταρία που θα καλύψει τις ανάγκες κάθε μοτοσικλέτας και scooter ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Οι νέας γενιάς μπαταρίες λιθίου της Unibat με 4 πόλους είναι ως 80% πιο ελαφριές σε σχέση με τις συμβατικές μπαταριές, διευκολύνουν έως και 40% περισσότερο την εκκίνηση σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία. Διατηρούνται έως και 1 χρόνο ανενεργές και δεν περιέχουν βαρέα μέταλλα πράγμα που τις κάνει πιο φιλικές για το περιβάλλον. Όλες οι μπαταρίες της Unibat φέρουν εγγύηση ενός έτους. Βρείτε τις στο δίκτυο συνεργατών της Motoway – Καμπράνης ΑΕ.

    Conventional series

    Μπαταρία με υγρά σχεδιασμένη ώστε να είναι ανθεκτική στους κραδασμούς και τη διάβρωση, κατάλληλη για κάθε χρήση. Η πρώτη σειρά μπαταριών που χρησιμοποίησε μόλυβδο και ασβέστιο για μικρότερες ανάγκες συντήρησης, καλύτερες επιδόσεις και κυρίως μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία. Η ελάχιστη απώλεια υγρών ευθύνεται συνεπάγεται έως και 8 φορές λιγότερη συντήρηση, ενώ η μπαταρία κρατά το φορτίο της ευκολότερα ακόμα και τον χειμώνα.

     

    MF Series

    Η σειρά μπαταριών MF (Maintenance Free) δεν απαιτούν καμία συντήρηση χάρη στην τεχνολογία AGM (Absorbed Glass Mat). Πρόκειται για μια καινοτομία της Unibat που καταργεί τη συμπλήρωση υγρών μετά το αρχικό γέμισμα της μπαταρίας, καθώς αυτή είναι απολύτως στεγανή. Προσφέρουν ανώτερη δύναμη κατά την εκκίνηση και μπορούν να κάνουν περισσότερους κύκλους φόρτισης από μια συμβατική μπαταρία. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος διαρροών και είναι διαθέσιμες για τις περισσότερες εφαρμογές.

     

    Ready Series

    Η σειρά μπαταριών Ready αποτελείται από μπαταρίες ενεργοποιημένες από το εργοστάσιο και έτοιμες για χρήση, απλά συνδέεις τους πόλους και είσαι έτοιμος. Δεν χρειάζεται να προστεθούν υγρά και είναι 100% στεγανές, οπότε δεν υπάρχει ενδεχόμενο διαρροών. Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος διαρροών και προσφέρουν ανώτερη δύναμη κατά την εκκίνηση. Έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία.

     

    CX Series


    Οι μπαταρίες της σειράς CX έχουν ενισχυμένο πλέγμα και ειδική κόλληση στους πόλους, ώστε να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στους κραδασμούς. Είναι ερμητικά κλειστές, για να μην υπάρχει ο κίνδυνος διαρροών και δεν χρειάζονται καμιά απολύτως συντήρηση. Έχουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και αντέχουν περισσότερους κύκλους φόρτισης σε σχέση με μια συμβατική μπαταρία, ενώ είναι 30% ισχυρότερες σε σχέση με μια μπαταρία τεχνολογίας AGM. Έρχονται ενεργοποιημένες από το εργοστάσιο και είναι έτοιμες για χρήση.

     

    Lithium Extra Series
    Οι μπαταρίες λιθίου της Unibat είναι περίπου 3 φορές ελαφρύτερες από τις παραδοσιακές μπαταρίες μολύβδου-οξέως, αλλά έχουν εντυπωσιακά καλύτερη απόδοση και μικρότερες διαστάσεις. Έχουν τέσσερις ενισχυμένους πόλους για μεγαλύτερη ευκολία στην εγκατάσταση. Αντέχουν πάνω από ένα χρόνο σε περίπτωση ακινησίας, ενώ φορτίζουν γρήγορα, αφού φτάνουν στο 90% σε μόλις 6 λεπτά. Είναι εφοδιασμένες με το σύστημα BMS που αποτρέπει την υπερφόρτιση ή την αποφόρτιση των στοιχείων πέρα από το επιτρεπτό. Η διάρκεια ζωής τους ξεπερνά τα 5 χρόνια, αφού αντέχουν περισσότερους από 2.000 κύκλους φόρτισης. Δεν περιέχουν οξέα ή βαρέα μέταλλα, οπότε είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

    Θα τις βρείτε διαθέσιμες σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ.

    Επισκέψου με 1 κλικ πάνω στην εικόνα του κάθε Hall-Τομέα που επιθυμείς!

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

    Δείτε και τα 133 μοντέλα της Εκθεσης