To Yadea Y1S είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό ηλεκτρικό scooter με τροχούς 14 ιντσών και μικρό χρόνο φόρτισης.

To Yadea Y1S είναι ένα ελαφρύ επαγγελματικό ηλεκτρικό scooter με τροχούς 14 ιντσών και μικρό χρόνο φόρτισης.

    Yadea Y1S

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Το Yadea Y1S μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες του αναβάτη. Διαθέτει μεγάλη σέλα που χωρίζεται σε δυο κομμάτια και το πίσω μπορεί να αφαιρεθεί δημιουργώντας έναν μεγάλο χώρο φόρτωσης. Εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα 1.800 Watt με την τελική να περιορίζεται στα 45 χλμ. / ώρα ώστε να μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα ΑΜ. Διαθέτει δυο αποσπώμενες μπαταρίες 24Ah, οι οποίες μπορούν να φορτιστούν ταυτόχρονα πάνω στο scooter ή σε ειδική βάση με μια πλήρη φόρτιση να διαρκεί 3,5 ώρες. Το σύστημα διαχείρισης BMS φροντίζει για την καλή λειτουργία και την προστασία των μπαταριών κατά τη φόρτιση και τη λειτουργία.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


    Το Yadea Y1S έχει προστατευτικά σε καίρια σημεία που το προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης και μειώνουν το κόστος σε περίπτωση ζημιάς. Οι τροχοί των 14 ιντσών ισορροπούν ιδανικά μεταξύ άνεσης και αποτελεσματικότητας στοιχείο που θα εκτιμήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου. Το εκτεθειμένο πλαίσιο δίνει μια ξεχωριστή νότα στην εμφάνιση του μοντέλου και αποπνέει στιβαρότητα. Το μοντέλο εξοπλίζεται με δισκόφρενα εμπρός και πίσω με το συνολικό βάρος να είναι 103,5 κιλά.    

    Την επίσημη αντιπροσώπευση της Yadea στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία Moto Trend SA, με ένα εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων σε  όλη την Ελλάδα.