Ένα μοναδικό πρότζεκτ που γεννήθηκε για να γιορτάσει το πνεύμα της ελευθερίας και το πάθος για στυλ και ντιζάιν μέσα από ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργικότητας, που συνδυάζει δροσιά, ποπ κουλτούρα και

Ένα μοναδικό πρότζεκτ που γεννήθηκε για να γιορτάσει το πνεύμα της ελευθερίας και το πάθος για στυλ και ντιζάιν μέσα από ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργικότητας, που συνδυάζει δροσιά, ποπ κουλτούρα και σύγχρονη αντίληψη.

Vespa Justin Bieber X
  • Ένα μοναδικό πρότζεκτ που γεννήθηκε για να γιορτάσει το πνεύμα της ελευθερίας και το πάθος για στυλ και ντιζάιν μέσα από ένα εκρηκτικό μείγμα δημιουργικότητας, που συνδυάζει δροσιά, ποπ κουλτούρα και
  • Vespa Justin Bieber X

Vespa Justin Bieber X

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

Η Vespa διαχρονικά κεντρίζει τη φαντασία καλλιτεχνών και σχεδιαστών σε όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια, μεγάλα ονόματα όπως οι Giorgio Armani, Christian Dior και Sean Wotherspoon συνδύασαν την αυθεντική τους δημιουργικότητα με το αδιαμφισβήτητο στυλ της Vespa, αναπτύσσοντας αποκλειστικές συλλογές για τη μάρκα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Φέτος ήρθε η ώρα για μια απρόσμενη και συναρπαστική συνεργασία στην κορυφή της παγκόσμιας ποπ κουλτούρας: ο Justin Bieber, διεθνώς αναγνωρισμένος σταρ της μουσικής με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, ενώνει τις δυνάμεις του με τη Vespa για να αποκαλύψει την JUSTIN BIEBER X VESPA, ένα νέο αποκλειστικό μοντέλο Vespa που σχεδίασε προσωπικά ο τραγουδιστής.
 
Η μονοχρωμία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του στυλ που διακρίνει τη νέα Vespa με την υπογραφή του Bieber. Το λευκό χρώμα, που επέλεξε ο τραγουδιστής, περνά μέσα από όλα τα στοιχεία της νέας Vespa Sprint: από τη σέλα μέχρι τις χειρολαβές και τις ζάντες των ζαντών. Το λογότυπο της μάρκας και οι φλόγες που σχεδιάστηκαν στο αμάξωμα του οχήματος είναι επίσης σε λευκή απόχρωση.
 
Η JUSTIN BIEBER X VESPA κυκλοφορεί με κλασικούς κινητήρες 50, 125 και 150 κυβικών εκατοστών, κυβισμοί που έχουν γράψει την ιστορία της Vespa, τώρα ανανεωμένοι με πλήρη σεβασμό των πιο πρόσφατων περιβαλλοντικών κανονισμών. Η φρέσκια, νεανική γεωμετρία του οχήματος συνθέτει ένα ελαφρύ αλλά προστατευτικό αμάξωμα, ενώ το τιμόνι, με τον αδιαμφισβήτητο υποβλητικό ορθογώνιο προβολέα, υποστηρίζει μια εξαιρετικά μοντέρνα έγχρωμη πολυλειτουργική οθόνη TFT, που συγχρονίζεται με τις λειτουργίες του smartphone. Τα full-Led φώτα και οι εντυπωσιακές ζάντες 12" είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού στυλ και τεχνολογίας. Μαζί με το μοντέλο, θα γίνουν διαθέσιμα και τα αντίστοιχα αξεσουάρ του, πιο συγκεκριμένα μια τσάντα, ένα ζευγάρι γάντια και ένα special κράνος βαμμένο στο χρώμα του μοντέλου.