Το Hawk της SUNRA είναι τελευταίας γενιάς scooter με κινητήρα 1800W Brushless, με 68,2 Νm ροπής.

Το Hawk της SUNRA είναι τελευταίας γενιάς scooter με κινητήρα 1800W Brushless, με 68,2 Νm ροπής.

    SUNRA Hawk

    Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

    Ο αθόρυβος κινητήρας του, προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση (40% λιγότερη σε σύγκριση με άλλους κινητήρες), μηδενική φθορά στα υλικά του, χωρίς καθόλου τριβή με αποτέλεσμα η αντοχή του στο μέλλον να είναι πολύ μεγαλύτερη. Το Hawk είναι εξοπλισμένο με ισχυρό μπροστινό φως LED που παρέχει μεγάλη γωνία θέασης, επιτρέποντάς έτσι να οδηγείται τη νύχτα χωρίς κανενός είδους κίνδυνο. Ο πλούσιος εξοπλισμός του περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων και θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Η ψηφιακή οθόνη LCD σας επιτρέπει να γνωρίζετε το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την ταχύτητα, τον χρόνο καθώς και τα χιλιόμετρα που διανύσατε.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    To Hawk συνοδεύεται από 1 αποσπώμενη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 72V 20Ah. Η υψηλή ποιότητα της μπαταρίας του, καθώς και το μέγεθός του, παρέχουν αυτονομία έως και 78 χλμ για έναν επιβάτη που ζυγίζει 70 κιλά. Υπάρχει όμως η δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερης επίσης αποσπώμενης μπαταριάς, προσφέροντας του διπλάσια αυτονομία. Διευκολύνει την καθημερινότητα του χρήστη, καθώς η φόρτιση δεν ξεπερνάει τις 4 ώρες.
    Τροφοδοτείται από ένα σύστημα διαχείρισης (BMS: Battery Management System) το οποίο, παρέχει έλεγχο σε πραγματικό χρόνο του ρεύματος, της τάσης και της θερμοκρασίας της μπαταρίας. Διαθέτει σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και FM ραδιόφωνο με δύο ενσωματωμένα ηχεία για αναπαραγωγή μουσικής, επιτρέποντας απαράμιλλη οδηγική ικανοποίηση. Είναι εξοπλισμένο με δισκόφρενα εμπρός-πίσω, υδραυλική εμπρόσθια και οπίσθια ανάρτηση με άνετη σέλα 2 ατόμων και μια κομψή σχεδιασμένη χειρολαβή με πλάτη συνεπιβάτη για να ενισχύσει την ασφάλεια με στυλ.
    Ο κατανεμητής ισχύος Field- Oriented Control (F.O.C) ελέγχει την επικοινωνία μεταξύ της μπαταρίας και του κινητήρα για την βέλτιστη απόδοση του. Το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημα EBS έχει την δυνατότητα αντίστροφης λειτουργίας, παράγοντας ενέργεια κατά την επιβράδυνση σε κατηφορικό δρόμο ή κατά το φρενάρισμα. Η ενέργεια αυτή διοχετεύετε στις μπαταρίες με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του βαθμού απόδοσης του συστήματος κίνησης. Στον εργοστασιακό εξοπλισμό περιλαμβάνονται θύρα φόρτισης USB και συναγερμός, ενώ προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν σχάρα και βαλίτσα. Πληροί την διεθνή προδιαγραφή αδιαβροχοποίησης 300mm.

    Το SUNRA Hawk κοστίζει 2.300ευρώ (με επιδότηση 20%: 1.929,03).