Ευανάγνωστη οθόνη 5 ιντσών με μεγάλο στροφόμετρο στη δεξιά πλευρά και πλήθος πληροφοριών που περιλαμβάνουν ακόμα και Lap timer που μπορεί προαιρετικά να λειτουργεί και με GPS. Δυστυχώς απουσιάζει ο δε

Ευανάγνωστη οθόνη 5 ιντσών με μεγάλο στροφόμετρο στη δεξιά πλευρά και πλήθος πληροφοριών που περιλαμβάνουν ακόμα και Lap timer που μπορεί προαιρετικά να λειτουργεί και με GPS. Δυστυχώς απουσιάζει ο δείκτης βενζίνης

    Ηλεκτρονικά

    Η νέα Streetfighter εξοπλίζεται με την τελευταία γενιά ηλεκτρονικών βοηθημάτων τα οποία συνδυάζονται με μονάδα IMU 6 αξόνων ώστε να μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές της με ασφάλεια. Οι ρυθμίσεις είναι προκαθορισμένες σε κάθε χαρτογράφηση αλλά μπορείς να επέμβεις σε αυτές ακόμα και εν κινήσει από τον διακόπτη στην αριστερή πλευρά του τιμονιού, ώστε να φέρεις τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα σου ανάλογα τις οδηγικές σου ικανότητες.

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    • ABS Cornering EVO : Ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα και διαθέτει περιοριστή ανύψωσης του πίσω τροχού (απενεργοποιείται στα επίπεδα 1 και 2). Το επίπεδο 1 ενδείκνυται για χρήση σε πίστα καθώς το ABS επεμβαίνει μόνο στον εμπρός τροχό χωρίς τη λειτουργία cornering.
    • Ducati Traction Control (DTC) EVO 2 : 8 επιπέδων (6 για στεγνό και 2 για βρεγμένο οδόστρωμα) που λειτουργεί σύμφωνα με την κλίση της μοτοσυκλέτας
    • Ducati Slide Control (DSC) : Το DSC ρυθμίζεται σε 2 επίπεδα και όπως και το DTC, επεμβαίνει στις πεταλούδες γκαζιού , στην ανάφλεξη και στον ψεκασμό καυσίμου. Σε συνδυασμό με το Traction Control μετριάζει την παροχή ροπής από τον κινητήρα, επιτρέποντας ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις ισχύος στις εξόδους.
    • Ducati Wheelie Control (DWC) EVO : Με 3 επίπεδα λειτουργίας, φροντίζει για τη συνεχή επαφή του μπροστινού τροχού με το έδαφος ώστε να εκμεταλλεύεσαι τη δύναμη της μοτοσυκλέτας χωρίς άσκοπες σούζες
    • Ducati Power Launch (DPL) : Επιτρέπει εκρηκτικές εκκινήσεις έχοντας το γκάζι στο τέρμα και ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα. Για την προστασία του συμπλέκτη μπορείς να κάνεις μέχρι 3 συνεχόμενες εκκινήσεις, ενώ μόλις περάσουν μερικά λεπτά το σύστημα είναι και πάλι στη διάθεσή σου.
    • Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2 : Παρότι η Streetfighter διαθέτει υδραυλικό συμπλέκτη το quickshifter κάνει περιττή τη χρήση του τόσο στα ανεβάσματα όσο και στα κατεβάσματα ταχυτήτων.
    • Engine Brake Control (EBC) EVO : Μπορείς να ρυθμίσεις το φρένο του κινητήρα σε 3 επίπεδα. Το EBC επεμβαίνει σύμφωνα με τη θέση του γκαζιού, την επιλεγμένη ταχύτητα και την επιβράδυνση του στροφαλοφόρου, ρυθμίζοντας ανάλογα τις δυνάμεις ροπής που δέχεται το πίσω ελαστικό κατά το έντονο φρενάρισμα.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »