net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην έκδοση XRx ο πλήρης πίνακας πληροφοριών φέρει μεταξύ άλλων, 2 μερικούς μετρητές για κατανάλωση, διανυθέντα χιλιόμετρα, χρόνο ταξιδιού και μέση ωριαία.

Η ρυθμιζόμενη ζελατίνα προσφέρει ικανοποιητική προστασία για το μέγεθός της.

Μεγάλα και ποιοτικά τα χειριστήρια, στα πρότυπα του Explorer 1200. Δίνουν πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του υπολογιστή ταξιδιού.

Η κλίση της ζελατίνας ρυθμίζεται πανεύκολα από αυτό το περιστροφικό χειριστήριο. Υπάρχει άλλο ένα από την άλλη μεριά.

Μεγάλη σε μήκος και άνετη η σέλα για τον αναβάτη που ρυθμίζεται εύκολα σε ύψος σε ελάχιστα λεπτά χωρίς εργαλεία.

'Αψογα τα φώτα που ρυθμίζονται πανεύκολα σε ύψος και έχουν δυνατή ένταση και πλατιά ομοιόμορφη δέσμη.

Οι χούφτες προστατεύουν καλά τα χέρια χωρίς να είναι μεγάλες σε μέγεθος.

'Ανεση/Εργονομία: Υψηλών προδιαγραφών

Το Tiger 800 είναι μια μοτοσικλέτα με την οποία νιώθεις άνετα και οικεία με το που κάτσεις στη μεγάλη σε μήκος σέλα της με το ποιοτικό αφρώδες. Η Triumph προχώρησε σε μια σειρά από μικρές αλλαγές στη θέση οδήγησης του ανανεωμένου μοντέλου ώστε να υπάρχει περισσότερος χώρος για τα γόνατα του αναβάτη αλλά και ακόμη λιγότερη πίεση στους καρπούς του. Η σέλα ρυθμίζεται σε ύψος και στη χαμηλή της θέση (810 απόσταση από το έδαφος) αφήνει τα πόδια να πατούν κάτω με απόλυτη ασφάλεια, κάτι που αλλάζει ελάχιστα και στη ψηλότερη ρύθμιση των 830 χλστ. 

Τα χέρια πέφτουν φυσικά στο ρυθμιζόμενο σε απόσταση τιμόνι, το οποίο είναι ελαφρώς στενότερο από όσο θα θέλαμε, αν και αυτό είναι κάτι που θα απασχολήσει κυρίως τους πιο μεγαλόσωμους. Στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Xrx της δοκιμής η ζελατίνα ρυθμίζεται πανεύκολα σε κλίση αλλάζοντας τον τρόπο που φτάνει ο αέρας στον αναβάτη και για το μέγεθός της κάνει πολύ καλή δουλειά. Καλή δουλειά με τον αέρα κάνουν επίσης οι στάνταρ χούφτες, ενώ άλλο ένα σημείο που αναβαθμίστηκε σημαντικά είναι ο πίνακας πληροφοριών με τις έξτρα δεκάδες πληροφορίες τις έκδοσης XRx. Ο αναβάτης πλέον δεν χρειάζεται να παίρνει το χέρι του από το γκριπ για να αλλάξει τις ενδείξεις. Τα νέα ποιοτικά χειριστήρια αλά Tiger Explorer έχουν φροντίσει για αυτό και μόνο τα προγράμματα οδήγησης-δυσδιάκριτα ως ενδείξεις-και τα αλάρμ υπάρχουν ως κουμπιά κάτω από την ψηφιακή οθόνη. Η τελευταία παρουσιάζει με ευδιάκριτο γενικά τρόπο ό,τι μπορεί να χρειαστείς σε ένα ταξίδι με τα εναπομείναντα χιλιόμετρα για το επόμενο γέμισμα να είναι μια από τις πιο χρήσιμες πληροφορίες για τον ταξιδιώτη. 

Το μόνο που λείπει ουσιαστικά από τον πλούσιο εξοπλισμό του XRx είναι ένας εξωτερικός ρυθμιστής για την προφόρτιση του αμορτισέρ. Ο συνεπιβάτης θα κάτσει επίσης άνετα στο δικό του μεγάλο μερίδιο της σέλας έχοντας στη διάθεσή του και δύο πρακτικές χειρολαβές. 

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ