Daytona DY 125 RS: Σταθερά πρώτο σε πωλήσεις

Daytona DY 125 RS: Σταθερά πρώτο σε πωλήσεις

Ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις παπιά στην Ελλάδα, ανανεώνεται με νέα εμφάνιση, συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro5 και φώτα LED.

DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

Στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων


Το DY125 RS βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των ταξινομήσεων με μεγάλο αριθμό πωλήσεων κάθε χρόνο. Ξεχωρίζει για την πολύ προσιτή τιμή του καθώς και για τον πλούσιο εξοπλισμό του, ενώ η πρακτικότητα, η ευκολία οδήγησης, η οικονομική λειτουργία και η αντοχή, θεωρούνται δεδομένα. Το νέο DY125 RS, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσφέρει οποιοδήποτε παπί σέβεται τον εαυτό του, χωρίς όμως να κάνει παραχωρήσεις σε θέματα εμφάνισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Νέα σχεδίαση με LED φώτα DRL


Το νέο DY125RS φέρει νέα μάσκα με νέας σχεδίασης φωτιστικό σώμα μπροστά, με λαμπτήρα τύπου HS1, φώτα ημέρας DRL LED και νέα φλας. Αντίστοιχα, το οπίσθιο φωτιστικό σώμα επανασχεδιάστηκε με σύγχρονη ευρωπαϊκή αισθητική. Ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων παραμένει λιτός και ευανάγνωστος. Συναντάμε νέους εύχρηστους διακόπτες και Carbon φινίρισμα στα πλαστικά γύρω τους.

Νέος κινητήρας Euro 5 προδιαγραφών


Η αλλαγή στις προδιαγραφές Euro 5, έδωσε το έναυσμα για βελτιώσεις στον κινητήρα της νέας γενιάς DY 125RS, προκειμένου να μην περιοριστούν οι επιδόσεις του. Ο ανανεωμένος σχεδιαστικά τετράχρονος κινητήρας σύγχρονης τεχνολογίας διατηρεί τα κυβικά του στα  120cc, αποδίδοντας ιπποδύναμη 8,5 ίππους στις 8.500σαλ. και μέγιστη ροπή 8,3ΝΜ στις 5.500σαλ., με μειωμένη κατανάλωση σε μόλις 1,4L/100Km (WMTC3).  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »