Best Moto 2019: Yamaha Tracer 900 GT

To Yamaha Tracer 900GT απέναντι στους αντιπάλους του, στην ψηφοφορία του Best Moto 2019

Best Moto 2019: Yamaha Tracer 900 GT

To Tracer 900GT της Yamaha υπερκέρασε τον ανταγωνισμό και αναδείχθηκε ως το Best Moto 2019!

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η επιτυχημένη πορεία του Yamaha Tracer 900 συνεχίζεται στην έκδοση GT και η ανάδειξή του ως μοτοσυκλέτα της χρονιάς είναι η καλύτερη απόδειξη. Με 4.642 ψήφους, κατάφερε να βρεθεί στην 1η θέση, εκπροσωπώντας επάξια την Yamaha απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.

Η νέα γενιά χαρίζει στο Tracer ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες, καθώς ο στόχος της είναι η άνεση του αναβάτη σε όλες τις συνθήκες. Για το λόγο αυτό έχει τοποθετηθεί επανασχεδιασμένη ζελατίνα που προστατεύει πιο αποτελεσματικά από τα στοιχεία της φύσης και μπορεί να ρυθμιστεί με ένα χέρι, ενώ ένα στενότερο τιμόνι φέρνει τα χέρια πιο μέσα και εκτός της ροής του αέρα. Διαθέτει νέα σέλα και μαρσπιέ-χειρολαβές για τον συνεπιβάτη αλλά και μακρύτερο ψαλίδι για ακόμα καλύτερη συμπεριφορά. Δεν έχουν γίνει αλλαγές στον τρικύλινδρο κινητήρα των 847 κυβικών εκατοστών, ο οποίος αποδίδει 115 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. και 8,9 κιλά ροπής στις 8.500 σ.α.λ., ενώ διαθέτει τρεις χαρτογραφήσεις και traction control ρυθμιζόμενο σε τρία επίπεδα.
   
Η έκδοση GT έχει φυσικά όλες τις αλλαγές της βασικής έκδοσης, άλλα διαθέτει πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό και στοχεύει να μπει δυναμικά στην κατηγορία των sport touring μοτοσυκλετών. Πιο συγκεκριμένα, έρχεται εφοδιασμένη με σκληρές πλαϊνές βαλίτσες χωρητικότητας 22 λίτρων, έγχρωμη TFT οθόνη, ρυθμιζόμενες αναρτήσεις εμπρός και πίσω, θερμαινόμενα γκριπ, quickshifter για ανεβάσματα ταχυτήτων χωρίς τη χρήση συμπλέκτη, κεντρικό σταντ και cruise control.