H Yamaha Tracer 900 GT «847-R»

H Yamaha Tracer 900 GT «847-R»

H Yamaha Tracer 900 GT «847-R»

H Yamaha Tracer 900 GT «847-R»

Yamaha Tracer 900 GT «847-R»: Μια νέα έκδοση

Μία νέα Limited Edition της best seller της μοτοσυκλέτας ετοίμασε η Yamaha, που θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Yamaha Tracer 900 είναι επιτυχημένη όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και την γειτονική μας Ιταλία. Για αυτό τον λόγο, ο customizer μοτοσυκλετών Oscar Tasso αποφάσισε να δώσει την δική του πινελιά στην μοτοσυκλέτα, δημιουργώντας μάλιστα μια νέα έκδοση για ελάχιστους «εκλεκτούς» πελάτες, που θα κατασκευαστεί μόνο κατά παραγγελία: Ιδού η Yamaha Tracer 900 GT «847-R».
 
Το μοντέλο βασίζεται στην Tracer 900 GT και χαρακτηρίζεται από μια σχεδόν εξολοκλήρου μαύρη εμφάνιση, με χρυσές ζάντες με ακτίνες, για μια ιδιαίτερη στυλιστική νότα. Το πιρούνι είναι επίσης χρυσό, ενώ το λογότυπο 847-R κοσμεί την μάσκα και τα πλευρικά fairing της μοτοσυκλέτας.
 
Η μοτοσυκλέτα εξοπλίστηκε με ολόσωμη εξάτμιση από την Akrapovic αλλά και από πληθώρα επίσημων αξεσουάρ της Yamaha, όπως τα LED φλας, την σχάρα προστασίας ψυγείου και την σπορ βάση πινακίδας.
 
Το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο από την D&G Motorsport Yamaha στο Carpi και το Rimini της Ιταλίας, μόνο κατά παραγγελία και σε περιορισμένο αριθμό κομματιών. Μάλιστα, ο πρώτος που απέκτησε την νέα έκδοση, είναι ο μουσικός της ροκ, Vasco Rossi.