net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στρίβει γρήγορα και διασκεδαστικά σε δρόμο με στροφές. Το φαρδύτερο τιμόνι προσφέρει καλύτερο έλεγχο σε σχέση με το προηγούμενο ER-6n.

Άνετο και ξεκούραστο μέσα στην πόλη, με μία ιδανική θέση οδήγησης που δε θα κουράσει τα χέρια, αλλά ούτε και τα μαλακά μόρια.

Η επιθετικότητα είναι το νέο στοιχείο στην εμφάνιση του μοντέλου που απουσίαζε από το προηγούμενο. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι παρούσα και εδώ.

Αποστολή: Kawasaki ER-6n

Η νέα entry level μοτοσικλέτα παρουσιάζεται σαφώς αναβαθμισμένη και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές για τον αναβάτη που κάνει τα πρώτα του βήματα στη μεσαία κατηγορία.

 
Το Kawasaki ER-6n αποτελεί ένα από τα best seller μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας στην Ευρώπη. Στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου μάλιστα, έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερες από 60.000 μονάδες από τότε που παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα. Το νούμερο είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό για μία entry level μοτοσικλέτα και δείχνει το πόσο έχει ταιριάξει η ιαπωνική μοτοσικλέτα με τις ανάγκες αλλά και την αισθητική των Ευρωπαίων αναβατών. Ανάμεσα σε αυτούς, σύμφωνα και με την ίδια την Kawasaki, μία σημαντική μερίδα προέρχεται από εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις «μεγάλες» μοτοσικλέτες, αλλά και από το γυναικείο δίτροχο κοινό που δείχνει να έχει βρει το δικό του «εργαλείο» για την καθημερινή του μετακίνηση. Η εταιρεία από το Akashi θέλει να χτίσει πάνω σε αυτή την επιτυχία και μόλις δύο χρόνια μετά από την ανανέωση του μοντέλου της, παρουσιάζει μία ολοκαίνουρια (πλην κινητήρα) μοτοσικλέτα που βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες και προτιμήσεις του ευρωπαϊκού κοινού.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ