net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H πρώτη φωτογραφία από την παρουσίαση στη Μαλαισία

Τουλάχιστον προς το παρόν το μοντέλο δεν θα το δούμε στην Ευρώπη

Έτοιμο και το KTM Duke 200!

H αυστριακή φίρμα μετά το 125άρι Duke παρουσιάζει και μια έκδοση 200 κ.εκ. Μόνο που αρχικά αυτή δεν αφορά στην Ευρωπαϊκή αγορά, αλλά τις αναπτυσσόμενες αγορές τις Ινδίας, της Βραζιλίας, και της Μαλαισίας. Το μοντέλο θα κατασκευάζεται από την Bajaj στην Ινδία. Άρα θα το δούμε στην Ευρώπη;

 
Η KTM της Μαλαισίας μόλις παρουσίασε μια ακόμη μικρή και προσιτή έκδοση του γνωστού «Δούκα». Προς το παρόν το KTM Duke 200 θα διατίθεται στην τοπική αγορά της Ινδίας, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αριθμεί περί τους 1,2 δις. κατοίκους. Η προηγουμένως μικρότερη έκδοση του Duke δεν είναι άλλη από αυτή των 125 κ.εκ. που ήδη σας έχουμε παρουσιάσει, όμως και μια ελαφρώς μεγαλύτερη στα 200 κ.εκ. η αλήθεια είναι ότι δεν θα μας πείραζε καθόλου να τη δούμε στη χώρα μας! Το KTM Duke 200 κατασκευάζεται στην Ινδία από την Bajaj και εκτός από την εκεί αγορά, θα διατίθεται σε δύο ακόμη αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Βραζιλία και η Μαλαισία.

Ο βρετανικός ειδικός τύπος πάντως, αναφέρει πως αντίστοιχα η KTM της Μεγάλης Βρετανίας ανακοίνωσε ότι προς το παρόν ο 200άρης Δούκας δεν θα διατεθεί σε καμία Ευρωπαϊκή χώρα.

 

KTM - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ