net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ανταποκρίθηκε η Intermot στις προσδοκίες σας; Ποιο μοντέλο έκλεψε τις εντυπώσεις;

Μπορεί την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η έκθεση της Κολωνίας να μην έχει λήξει, όμως τα νέο μοντέλα έχουν ήδη παρουσιαστεί και έχουμε όλοι σχηματίσει μια άποψη. Είστε λοιπόν ικανοποιημένοι από τον απολογισμό της Intermot η όχι; Ποια νέα μοτοσικλέτα θεωρείτε την σημαντικότερη παρουσία σε αυτή;

 
Οι εκθέσεις των δύο προηγούμενων ετών, συνέπεσαν με την απαρχή και την κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Οι κατασκευαστές όντας συγκρατημένοι, δεν «εκτόξευσαν πυροτεχνήματα», αφήνοντας μας μια αίσθηση απογοήτευσης από τον αριθμό των νέων μοτοσικλετών που παρουσιάστηκαν.

Φέτος, και με δεδομένης την δυναμική της Intermot που πάντα υπολείπεται έναντι της EICMA, τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Υπήρξαν λίγα και καλά νέα μοντέλα και ανανεώσεις σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες.

Η δική σας άποψη ποια είναι;

Μείνατε ευχαριστημένοι από την έκθεση της Κολωνίας ή περιμένατε περισσότερα; Από τα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην Intermot , ποιο θεωρείτε ότι είναι αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη αίσθηση και ποιο θεωρείτε ότι είναι το σημαντικότερο εξ αυτών;

 
  • ΧΤ660...

    Αν έβγαζαν το Yamaha World crosser παραγωγή, όλοι θα παραμιλούσανε. Προτίμησαν να το έχουν σαν πρωτότυπο. Ας έκανε η Yamaha μια παραχώρηση και ας το έβγαζε πιο φθηνα και θα γινόταν χαμός στις πωλήσεις, θα γέμιζε ο τόπος με Super Tenere. Κρίμα και λάθος της Yamaha, αφήνει την BMW ανενόχλητη να πουλάειGS ADVENTURE

     
  • giann...

    Τα BMW είναι σίγουρα εντυπωσιακά, όπως εντυπωσιακό είναι και το ZX-10R της Kawasaki. To κακό είναι ότι είχαν γίνει όμως γνωστά πολύ καιρό πριν την έκθεση και έιχαμε μάθει για αυτά, οπότε χάλασε η έκπληξη. Γιατί το κάνουν αλήθεια αυτό οι κατασκευαστες; Ζωμιώνονται με αυτό το τρόπο, αν δεν γνώριζε κανείς την ύπαρξη τους και τα βλέπαμε πρώτη φορά στην έκθεση θα προκαλούσαν πολύ μεγαλύτερη αίσθηση. Γενικά στη Κολωνίοα βγήκαν νέα μηχαναάκια, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα τα ξέραμε και έτσι η συνολική άισθηση, είναι ότι η έκθεση ήταν φτωχή.

     
  • tromo...

    Αρκετά ήταν τα νέα μοντέλα. Εμένα μου άρεσε πολύ το νέο ZX-10R. Αν οι Ιάπωνες λένε την αλήθεια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που ανακοίνωσαν, το 10 δείχνει έτοιμο να σκίσει το S1000RR. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν το νέο GSR 750. Ανέμπνευστο. Μια από τα ίδια, ενώ μοιάζει, τι μοιάζει, φτυστό είναι με το επίσης άχρωμο FZ8.

     
  • afeli...

    Και εγω το Ζ1000ΣSX θεωρω το καλυτερο μηχανακι της εκθεσης. Λογικα θα ειναι ενα Ζ1000 με περισσοτερες δυνατοτητες στο ταξιδι. Εχω ενα Ζ750 και μαλλον αυτη θα ειναι η επομενη μοτοσικλετα μου! Τα αλλα δεν μου αρεσαν και πολυ, δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, νομιζα η Kawasaki εκανε παλι τη μεγαλυτερη εντυπωση.

     
  • yt54r...

    Τα BMW K1600 GT / GTL, γιατί εξακύλινδρα μοντέλα λίγα υπάρχουν και πρέπει να επικροτήσουμ ετην κίνηση των Γερμανών να παρουσιάσουν έναν τέτοι κινητήρα. Αν θυμάστε, το concpet 6 είχε παρουσιαστεί πριν λίγο καιρό και αμέσως μετουισώθηκε σε μοντέλο παραγωγής. Όσο κολημμένοι και αν είναι κάποιοι και δεν θέλουν να το παραδεχτούν, η BMW αυτή τη στιγμή δελιχνει τον δρόμο και όλοι οι άλλοι ακολουθούν!

     
  • markV...

    Για μενα το πιο ωεριαο μηχανακι που παρουσιαστηκε ηταν το 125 της KTΜ. Ειναι πανεμορφο και πιστευω οτι θα εκτοπισει ολα τα σκουτεροπαπα απο τους δρομους και αυτο ειναι καλο γιατι επιτελους οι νεοι αναβατες θα οδηγανε μοτοσικλετα και οχι κατι σαν μοτοσικλετα. Το μονο που θελω ειναι να το φερουν σε μια λογικη τιμη. Αν ειναι σχετικα προσιτο, θα γεμισουν οι δρομοι, εγω ηδη το εχω βαλει στοχο να το αποκτησω!

     
  • Kakof...

    Καθόλου ευχαριστημένος. Εντάξει, υπήρχαν κάποια όμορφα και σημαντικά ίσως νέα μοντέλα, αλλά οι σκόπιμες διαρροές από τις εταιρείες, φωτογραφιών και τεχνικών χαρακτηριστικών, λίγο πριν την έκθεση, αποδυνάμωσαν το στοιχείο της έκπληξης, στο άνοιγμα της Intermot. Έτσι, η σοδειά έδειχνε φτωχή. Επιπλέον, αυτό το WorldCrosser... γιατί, γιατί, γιατί η Yamaha δεν έβγαλε αυτό εξαρχής, αντί για το Super Tenere; Γιατί οι εταιρείες πλέον στο 99% των περιπτώσεων κολλάνε σε συντηρητικά πρότυπα, αντί να χαράζουν νέες, τολμηρές πορείες; Τέλος, όπως δείχνουν τα πράγματα, η EICMA θα συνεχίσει να είναι η απόλυτη δύναμη στις εκθέσεις -αν και για φέτος, έχω τις αμφιβολίες μου και για την σοδειά του Μιλάνου.

     
  • d_lig...

    Το Kawasaki ZX1000SX ήταν το πιο ενδιαφέρον μοντέλο στην Intermot κατά τη γνώμη μου. Πολύ καλή ιδέα να βάλου φέρινγκ στο Z1000, το έχω οδηγήσει και έχει φανταστικό κινητήρα. Άποψη μου ότι θα κάνει τρελές πωλήσεις, είναι πολύ όμορφο επίσης. Κατά τα άλλα η Intermot ήταν μέτρια, περιμένω το Μιλάνο όπου πιστεύω ότι θα δούμε πιο πολλά.

     

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ