net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα scrambler από... Γερμανία!

Το X Country είναι μέλος της νέας οικογένειας της BMW, υπό την ονομασία G 650. Αποτελεί το πιο φιλικό και εύχρηστο μέλος της νέας σειράς, με ένα ευρύτερο πεδίο χρήσης. Μία μοτοσικλέτα γεννημένη για βόλτες, κάτι το οποίο δείχνει από τη πρώτη στιγμή που θα ανέβει κάποιος στη σέλα του.

 
Δεν κινείται στα άκρα (όπως τα υπόλοιπα δύο μέλη, X-Moto και X-Challenge), αλλά αντιθέτως φέρει ενδιάμεση φιλοσοφία, στοχεύοντας βασικά στο ασφάλτινο τερέν, χωρίς όμως να αποκλείει περιορισμένες χωμάτινες αποδράσεις.

Το κινητήριο σύνολο της σειράς G 650 X είναι το γνωστό μονοκύλινδρο της Rotax που συναντούμε και στο GS 650, με χωρητικότητα 652 κ. εκ., 2 ΕΕΚ, ψεκασμό, ξηρό κάρτερ και αντικραδασμικό άξονα.

Το X-Country δεν ανήκει στις μοτοσικλέτες που απαιτούν συγκεκριμένες και ιδιαίτερες συνθήκες για να την απολαμβάνεις καθημερινά σε κάθε είδους διαδρομή. Εύχρηστο, άνετο και ευκολοδήγητο θα δείξει από την αρχή πως προτιμά τις χαλαρές βόλτες…
Μάθετε περισσότερα για το νέο X-Country της BMW στο τεύχος (12/07) που θα κυκλοφορεί από τις 12 Ιουνίου στα περίπτερα!!!

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ