• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Βολτέρου το ανάγνωσμα
Honda Crossrunner 800 ABS
Διαβάστηκε από 40713 αναγνώστες
Να που το Crossrunner 800 ABS έφτασε και στη χώρα μας. Με το V4 κινητήρα, τις ασφάλτινες αναρτήσεις και  ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμφάνιση , αλλά δανείζεται στοιχεία από διάφορες κατηγορίες, το Crossrunner είναι ταυτόχρονα δύσκολο στην ανάλυση, αλλά εύκολο στη συμβίωση. Ιδανικό για ασφάλτινες βόλτες, αλλά και για σβέλτη αστική οδήγηση, δεν θα πει όχι και σε ταξιδάκια.
Να που το Crossrunner 800 ABS έφτασε και στη χώρα μας. Με το V4 κινητήρα, τις ασφάλτινες αναρτήσεις και ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμφάνιση , αλλά δανείζεται στοιχεία από διάφορες κατηγορίες, το Crossrunner είναι ταυτόχρονα δύσκολο στην ανάλυση, αλλά εύκολο στη συμβίωση. Ιδανικό για ασφάλτινες βόλτες, αλλά και για σβέλτη αστική οδήγηση, δεν θα πει όχι και σε ταξιδάκια.
«Tι είναι αυτό τώρα;» με ρωτάει ένας πεζός, δείχνοντας το Crossrunner με περιέργεια. "Είναι σαν το Varadero; Ή σαν το TDM;" Η νέα μεγάλη μοτοσικλέτα της Honda, είναι πραγματικά μια περίπλοκη υπόθεση -τουλάχιστον οπτικά. Στο τέλος κάθε προσπάθειας ανάλυσης όμως, από όπου και αν το πιάσεις, το αποτέλεσμα είναι ένα και μοναδικό. Πρόκειται για μια αμιγώς street μοτοσικλέτα, ένα γυμνό VFR 800 αν θέλετε, με κοστούμι που θυμίζει On-Off, ψηλό τιμόνι, ντυμένο με πλαστικά που θυμίζουν scooter, νέα σχεδίαση και βελτιωμένο VTEC. Και στη σέλα της, μπορείτε να βιώσετε μερικές από τις πιο απολαυστικές βόλτες πάνω σε μοτοσικλέτα.

 
 Βολτέρου το ανάγνωσμα
Αισθητική & Εργονομία
Άνεση / εργονομία
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία