• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Test καινούργιων

Test καινούργιων
Honda Crossrunner 800 ABS
Συμπέρασμα
Διαβάστηκε από 40761 αναγνώστες
Πίσω έχει το Crossrunner την ουρά
Να που το Crossrunner 800 ABS έφτασε και στη χώρα μας. Με το V4 κινητήρα, τις ασφάλτινες αναρτήσεις και  ιδιαίτερη και ξεχωριστή εμφάνιση , αλλά δανείζεται στοιχεία από διάφορες κατηγορίες, το Crossrunner είναι ταυτόχρονα δύσκολο στην ανάλυση, αλλά εύκολο στη συμβίωση. Ιδανικό για ασφάλτινες βόλτες, αλλά και για σβέλτη αστική οδήγηση, δεν θα πει όχι και σε ταξιδάκια.
Ένα street μοντέλο της Honda, με V4 κινητήρα και στήσιμο που αφορά στην άσφαλτο και έρχεται σε ελαφρά αντιδιαστολή με την εμφάνιση που ισορροπεί ελαφρά και προς τα on-off. Μάλιστα στο site της Honda, θα το βρείτε κατηγοριοποιημένο στα on-off και όχι στα street ή στα sport μοντέλα. Στο δρόμο, το μεγάλο βάρος των 240 κιλών εξαφανίζεται χωρίς δεύτερη κουβέντα και το Crossrunner αποτελεί εργαλείο για ορισμένες από τις πιο ξεκούραστες βόλτες που έχετε κάνει στη ζωή σας. Ναι, οπτικά είναι λίγο αμφιλεγόμενο, και ναι, δεν πρόκειται ουσιαστικά για νέα πρόταση, αλλά για ένα ελαφρώς επανασχεδιασμένο VFR 800. Επιπλέον, το VTEC μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους, ενώ σε άλλους θα περάσει αδιάφορο. Και τέλος, η κατανάλωση του V4 δεν είναι το δυνατότερο σημείο του.
Όμως, το Crossrunner καταφέρνει να υπερβαίνει τις όποιες αδυναμίες των μερών του και να συντροφεύει τον αναβάτη του, είτε σε καθημερινές αστικές διαδρομές, είτε σε χαλαρά ταξίδια. Ιδανικό τερέν της μοτοσικλέτας, οι επαρχιακοί δρόμοι, τερέν στο οποίο αριστεύει. Αν ήταν και λίγο πιο φθηνό, τα πράγματα θα ήταν ακόμα πιο ευνοϊκά για αυτό.

 
 Βολτέρου το ανάγνωσμα
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Αισθητική & Εργονομία
Άνεση / εργονομία
Οδηγώντας
Συμπέρασμα
Τιμή- Τεχνικά χαρακτηριστικά- Πλαίσιο-Αναρτήσεις-Φρένα- Εξοπλισμός- Βαθμολογία