• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Share

Aποστολή

Aποστολή
Ανανέωση x3!
HD 200 Evo EFI
Διαβάστηκε από 12978 αναγνώστες
Κινητήρας
Φιλικότερος προς το περιβάλλον
Ο κινητήρας είναι το μοναδικό σημείο του HD 200 Evo που ανανεώθηκε για το 2008. Η βελτίωση στην οποία υποβλήθηκε αφορά στην τροφοδοσία του, η οποία πλέον πραγματοποιείται με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού. Ο μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας, λοιπόν, έγινε φιλικότερος προς το περιβάλλον, ενώ, οι επιδόσεις του παρέμειναν αναλλοίωτες.
To σύγχρονο
Τιμή: 2.990 ευρώ
ypot@: Το HD 200 Evo EFI είναι η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου scooter της SYM, η οποία σήμανε και την προσθήκη του συστήματος ηλεκτρονικού ψεκασμού. Κατά τ’ άλλα, το HD παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο με την προηγούμενη έκδοση, καθώς τίποτε άλλο πάνω του δεν έχει αλλάξει.
Αισθητική
Φρέσκιες ιδέες
keimenolezanta@: Η αισθητική του HD είναι φρέσκια, νεανική και δε διστάζει να υιοθετήσει και sport πινελιές, ιδιαίτερα στη μάσκα και στο τιμόνι, όπου δεσπόζει μια κοντή, μαύρη ζελατίνα. Ο λευκός χρωματισμός, τέλος, είναι ο πιο όμορφος.
Άνεση / Χώροι
Απόλυτα ικανοποιητικοί
Παρά τις μικρές του διαστάσεις, το HD ικανοποιεί στον τομέα της άνεσης. Η θέση οδήγησης δεν είναι μόνο άνετη αλλά προσφέρει και πολύ καλό κοντρόλ. Το σώμα του αναβάτη θα βρεθεί σε όρθια θέση, ενώ γόνατα και αγκώνες θα σχηματίσουν ορθές και ξεκούραστες γωνίες. Επιπλέον, ο χώρος είναι ικανοποιητικότατος. Σε αυτόν θα χωρέσει ένα full face κράνος χωρίς αεραγωγούς, ενώ θετική είναι και η ύπαρξη γάντζου στην επίπεδη ποδιά και σχάρας.
Φρένα / Αναρτήσεις
Ίδια συνταγή
Η SYM δεν είχε κανένα λόγο να αλλάξει τη συνταγή που έχει χρησιμοποιήσει στα πακέτα των φρένων και των αναρτήσεων. Τα φρένα του HD είναι ισχυρά (ειδικά το πίσω) και με καλή αίσθηση. Πολύ καλή είναι και η αίσθηση του πιρουνιού, το οποίο διαβάζει υποδειγματικά το δρόμο και επιτρέπει στο HD να βρεθεί ανενόχλητο υπό κλίση. Το διπλό αμορτισέρ πίσω, τέλος, μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την προφόρτιση.
Οδηγώντας
Οργώνει την πόλη
Πραγματικά, με το που θα ανέβεις στο λευκό HD, θα σου φτιάξει η διάθεση. Το μικρόσωμο scooter κινείται με την ίδια φρεσκάδα που εμπνέει η αισθητική του. Ελίσσεται άνετα και σταθερά ανάμεσα στα αυτοκίνητα (μεγάλο ρόλο παίζουν και οι 16άρηδες τροχοί), απογειώνεται στο φανάρι και υπακούει άμεσα σε κάθε εντολή του αναβάτη. Επιπλέον, δε θα φοβηθεί να πλησιάσει την άσφαλτο υπό κλίση και θα εμπνεύσει σιγουριά αλλά και όρεξη για παιχνίδι στον αναβάτη του.
Συμπέρασμα
Ολοκληρώθηκε! Αν κάτι έλειπε από το περσινό HD, αυτό ήταν ο ψεκασμός. Τώρα που τον απέκτησε και αυτόν, το μικρόσωμο scooter αποτελεί μια σύγχρονη, αξιόπιστη, ασφαλή και πρακτική λύση για την κίνηση στην πόλη. Επιπλέον, διατήρησε σε χαμηλά επίπεδα την τιμή του, γεγονός που το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό.

 
 Αποστολή Τρίκαλα: SYM
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
HD 200 Evo EFI
GTS 250 EFI
Joyride 200 EFI