Ευρετήριο Επαγγελματιών

Achaia Moto Θανόπουλος

AFTER SALES

Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 111, 26442   ΠΑΤΡΑ

2610430717  Website

Achaia Moto Θανόπουλος

Achaia Moto Θανόπουλος

Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 111, 26442   ΠΑΤΡΑ

Τηλέφωνο Website Email   

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Όταν θέλεις να έχεις πολλές επιλογές και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μην χάνεις χρόνο ψάχνοντας δεξιά κι αριστερά, πήγαινε απλά στην Achaia Moto Θανόπουλος.

Η Achaia Moto Θανόπουλος με έδρα την Πάτρα δημιουργήθηκε το 1995 και από τότε δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και να παρέχει υποστήριξη οτιδήποτε αφορά τη μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη. Σήμερα λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα των εταιρειών Moto Morini, Kawasaki, Brixton, Peugeot, Malaguti, GPX και UM που σημαίνει ότι διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοτοσυκλετών και scooter κάθε κυβισμού που καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ πεδίο χρήσης. Στον άρτια οργανωμένο χώρο μπορείς να δεις όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών και το εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.


Στην Achaia Moto Θανόπουλος η ικανοποίηση του πελάτη είναι απόλυτη προτεραιότητα και μια σωστή και υγιής σχέση δεν μπορεί να σταματά στην πώληση. Για το λόγο αυτό είναι πάντα στο πλευρό του αναβάτη παρέχοντας υψηλής ποιότητας after sales υπηρεσίες. Όταν έρθει η ώρα του service, οι έμπειροι μηχανικοί θα αναλάβουν με επαγγελματισμό κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής, όσο πολύπλοκη κι αν είναι, ακλουθώντας πιστά τις αυστηρές διαδικασίες που ορίζει κάθε κατασκευαστής με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του. Φυσικά, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά, καθώς είναι τα μόνο που μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή λειτουργία και την αξιοπιστία της μοτοσυκλέτας. Η Achaia Moto Θανόπουλος φροντίζει να διατηρεί μεγάλο απόθεμα γνήσιων ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών λιανικής, αλλά και χονδρικής. Όταν το μεράκι και η αγάπη για τη μοτοσυκλέτα συνδυάζονται με την πολύχρονη εμπειρία, το αποτέλεσμα είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του αναβάτη.   

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες