• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ευρετήριο Επαγγελματιών MOTO DISCOVERY

MOTO DISCOVERY

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ, ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

ΑΧΑΡΝΩΝ 350, 11145   ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

210 2028898   Website

MOTO DISCOVERY

MOTO DISCOVERY

ΑΧΑΡΝΩΝ 350, 11145   ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ

210 2028898   Website    Email

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 
Η εταιρεία Moto Discovery εδρεύει στην Αθήνα και αποτελεί την πρώτη κατασκευαστική εταιρεία αξεσουάρ μοτοσικλέτας στη χώρα. Πέρα από τα αξεσουάρ ελληνική κατασκευής, η εταιρεία μας αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο της γνωστής ιταλικής εταιρείας Barracuda ενώ στη γκάμα μας θα βρείτε προϊόντα και από επώνυμες εταιρείες όπως η Hella, η Koso, η SW Motech κ.α. Εδώ και δώδεκα χρόνια λειτουργούμε με γνώμονα την ικανοποίηση των απαιτήσεων κάθε μοτοσικλετιστή και αναπτυσσόμαστε με τους ρυθμούς που επιτάσσει η τεχνολογία στο χώρο της μοτοσικλέτας. Έχοντας στη διάθεσή μας τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό, μελετάμε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πρωτότυπα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς.

Εξειδικευόμαστε στη σχεδίαση και την κατασκευή προστατευτικών, εργονομικών και διακοσμητικών εξαρτημάτων, ενώ σύντομα θα επεκταθούμε και στον ταξιδιωτικό εξοπλισμό της μοτοσικλέτας.

Όπλο μας είναι η δημιουργικότητα, το μεράκι και τα υψηλά στάνταρ ποιότητας, καθώς πρόκειται για προϊόντα που κατασκευάζονται από λάτρεις της μοτοσικλέτας για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας.

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από πρώτης ποιότητας υλικά, όπως αλουμίνιο αεροπορικού τύπου G3, τεφλόν μέγιστης αντοχής (P.T.F.E.), polycarbonate Lexan, υψηλής ποιότητας Neoprene, πλήρως αδιάβροχα υφάσματα και φερμουάρ, ανοξείδωτες βίδες και περιφερειακά, αυτοκόλλητες μεμβράνες 3Μ, illustration αδιάβροχα αυτοκόλλητα με ρητίνη κ.α.

Τα στάδια της παραγωγής των προϊόντων μας ξεκινούν με τη μελέτη κάθε μοντέλου μοτοσικλέτας ξεχωριστά με σκοπό την τέλεια εφαρμογή τους πάνω σε αυτό. Στη συνέχεια, σειρά παίρνει η σχεδίασή τους με τη χρήση ειδικών μηχανολογικών προγραμμάτων, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλειά τους και τηρώντας πάντα τις εκάστοτε προδιαγραφές. Ανάλογα με το εξάρτημα, η κατασκευή μπορεί να απαιτεί τη χρήση διαφόρων μηχανημάτων, όπως τόρνος, πρέσα, laser κ.α. ενώ όλα τα αλουμινένια αξεσουάρ υποβάλλονται σε αμμοβολή και στη συνέχεια, είτε ανοδιώνονται (σε ασημί ή χρυσαφί) είτε βάφονται, πάντα με ηλεκτροστατική βαφή σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αντοχή του χρώματος.  

Τα προϊόντα μας διατίθενται προς λιανική αλλά και χονδρική πώληση, ενώ η εταιρεία μας δικτυώνεται συνεχώς σε όλη την Ευρώπη.

Από τον Μάρτιο του 2012 λειτουργεί η έκθεσή μας επί της οδού Αχαρνών 350, όπου έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα και να κάνετε τις αγορές ή τις παραγγελίες σας.   

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τα προϊόντα μας διατίθενται προς λιανική αλλά και χονδρική πώληση, ενώ η εταιρεία μας δικτυώνεται συνεχώς σε όλη την Ευρώπη.

ΧΑΡΤΗΣ - ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Οδηγίες