ΔΟΚΙΜΗ Ducati streetfighter V4

Τα φέρινγκ είναι περιττά για τη νέα Streetfighter. Η εμφάνισή της είναι καυτή όπως και η απόδοσή της, βάζοντας φωτιά στο δρόμο αλλά και στην καρδιά κάθε αναβάτη.

Tιμή: 21.700 ευρώ 
+: Κινητήρας, πλαίσιο, ηλεκτρονικά βοηθήματα
-: Έλλειψη δείκτη βενζίνης
Η Ducati θέλησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον νέο V4 κινητήρα και τις τεχνολογικές καινοτομίες της Panigale V4, παρέχοντας τη δυνατότητα σε ακόμη μεγαλύτερο κοινό να πάρει μια μικρή γεύση από Moto GP. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό λοιπόν, ξεγύμνωσε την Panigale και το όνομα Streetfighter επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, θέλοντας να αποδείξει ότι μια sport Ducati εκτός από τις πίστες μπορεί να πρωταγωνιστεί και στους δρόμους, αναστατώνοντας τους πάντες στο πέρασμά της με τρόπο που μόνο αυτή ξέρει. 
Η προηγούμενη δικύλινδρη γενιά Streetfighter ήταν μία από τις πιο Brutal εκδοχές sport μοτοσυκλέτας που μπορούσες να οδηγήσεις και σκοπός για το νέο μοντέλο ήταν να γίνει πιο φιλικό χωρίς όμως να χάσει τίποτα από το εκρηκτικό ταπεραμέντο με το οποίο είναι συνυφασμένο το όνομα του. Όσοι λοιπόν περίμεναν ότι ο V4 κινητήρας θα την κάνει ένα ήσυχο αρνάκι, αρκεί να ανοίξουν λίγο παραπάνω το δεξί γκρίπ  για να καταλάβουν τι μπορούν να κάνουν οι 208 ίπποι που αποδίδει…

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ