Yamaha XMAX 300

Yamaha XMAX 300

Yamaha XMAX 300

Yamaha XMAX 300

Yamaha XMAX 300: Με την χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας του
  • Yamaha XMAX 300
  • Yamaha XMAX 300
  • Yamaha XMAX 300: Με την χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας του

Yamaha XMAX 300: Με την χαμηλότερη κατανάλωση της κατηγορίας του

To Yamaha XMAX 300 είναι ένα GT Scooter συνυφασμένο τόσο με την σπορ σχεδίαση και την υψηλού επιπέδου οδηγική συμπεριφορά, αλλά και με την ποιότητα και την υψηλή μεταπωλητική αξία του ονόματος Yamaha.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Κατανάλωση 3,6 λίτρα/100 χιλιόμετρα και αυτονομία 360 χιλιομέτρων

Χάρη στον υψηλής τεχνολογίας Blue core κινητήρα του, το Yamaha XMAX 300 πετυχαίνει την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου στην κατηγορία του, καθώς σύμφωνα με τις δικές μας μετρήσεις, καταναλώνει 3,6 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Με το ρεζερβουάρ των 13 λίτρων του, το XMAX φτάνει τα 360 χιλιόμετρα σε αυτονομία επιτρέποντας τόσο πολλά αστικά χιλιόμετρα με ένα γέμισμα, όσο και αποδράσεις εκτός της πόλης.


Yamaha XMAX 300

Yamaha XMAX 300

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κινητήρας Blue core με ισχύ 27,6 ίππων και traction control


Ο τελευταίας τεχνολογίας, υγρόψυκτος κινητήρας 292 κ.εκ Blue Core, χάρη στις βαλβίδες νέου σχεδιασμού, το νέο θάλαμο καύσης και τον βελτιστοποιημένο χρονισμό, αποδίδει 27,6 ίππους στις 7.250σαλ. και 2.95 kgm ροπής στις 5.750σαλ.  Το μοντέλο εφοδιάζεται με σύστημα traction control, που μπορεί να απενεργοποιηθεί και συμβάλλει στην πρόσφυση του πίσω τροχού, όταν οι συνθήκες στο δρόμο είναι ολισθηρές. Οδηγώντας το XMAX 300,διαπιστώνεις ότι ο κινητήρας είναι θετικός από τις χαμηλές στροφές και το XMAX επιταχύνει γραμμικά. Το δυνατό του σημείο είναι να κρατά με άνεση ταχύτητες 100- 120χλμ/ώρα, αφού συνεχίζει να δίνει το αίσθημα της επιτάχυνσης ακόμα και κοντά στα 150χλμ/ώρα που δείχνει το κοντέρ όταν το πιέσεις. Μάλιστα πετυχαίνει επιδόσεις εφάμιλλες με scooter μεγαλύτερων κατηγοριών και κυβισμού.

Κορυφαία ποιότητα και αξιοζήλευτη μεταπωλητική αξία

Στο ΧΜΑΧ 300, ο έντονος σχεδιασμός συνδυάζεται και με ένα επίπεδο ποιότητας που δεν συναντάς συχνά. Η αιχμηρή σχεδίαση χαρακτηρίζεται από την επιθετική όψη τόσο του εμπρός όσο και του πίσω μέρους, με τις έντονες  γωνίες να πρωταγωνιστούν. Η συναρμογή των πλαστικών είναι κορυφαία και τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για επικρίσεις. Η ποιότητα κατασκευής παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πως θα δείχνει ένα scooter μετά από 5 χρόνια χρήσης. Ποιος θέλει να αγοράσει ένα μοντέλο με ξεθωριασμένα πλαστικά που τρίζουν σε κάθε λακκούβα;  Το Yamaha XMAX 300 αποδεικνύει ότι κρατά ψηλά την αξία μεταπώλησης του, ενώ μπορεί να πουληθεί εύκολα αν το αποφασίσεις.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »