To Triumph Rocket 3 2020, και στις δύο εκδόσεις του, σύντομα στην Ελλάδα!

To Triumph Rocket 3 2020, και στις δύο εκδόσεις του, σύντομα στην Ελλάδα!

Triumph Rocket 3 2020: Αποκαλυπτήρια στην Ελλάδα!

Η μεγαλύτερη σε κυβισμό μοτοσυκλέτα παραγωγής στον κόσμο θα αποκαλυφθεί δημόσια στην Ελλάδα! Δείτε που και πότε μπορείτε να θαυμάσετε την Triumph Rocket 3 από κοντά…

Η Triumph με υπερηφάνεια διαθέτει στην γκάμα της, την μοτοσυκλέτα παραγωγής που αυτή την στιγμή έχει τον μεγαλύτερο κινητήρα σε κυβισμό, του κόσμου. Πρόκειται για την Rocket 3, η οποία παρουσιάστηκε φέτος δίνοντας μια νέα πνοή στην cruiser γκάμα της Triumph.

Με τον μοναδικό τρικύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων, τοποθετημένο κατά μήκος στην μοτοσυκλέτα και έχοντας υποστεί έναν ριζικό ανασχεδιασμό, η Triumph Rocket 3 του 2020 έχει ήδη ξεσηκώσει κύματα ενθουσιασμού παγκοσμίως και, τώρα, έρχεται και στην Ελλάδα! Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας αλλά και της Triumph δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ιδιαίτερη ευκαιρία, να δουν την Rocket 3 από κοντά.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, στην κεντρική έκθεση της Triumph (Καλλιρρόης 14, Αθήνα), η νέα Rocket 3 στις δύο εκδόσεις της, R και GT, θα βρίσκεται εκεί και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να τις δείτε από κοντά και να τις καβαλήσετε. Φυσικά στον χώρο, θα βρίσκονται και τα άλλα μοντέλα της γκάμας Triumph αλλά και πολλά αξεσουάρ.

Δείτε και το δελτίο τύπου, της ίδιας της Triumph για το γεγονός:

«Η εκπληκτική, πολυαναμενόμενη Triumph Rocket  3 των 2.500κ.εκ., η μοτοσυκλέτα με τον μεγαλύτερο κινητήρα παραγωγής στον κόσμο, φτάνει στην Ελλάδα και σας προκαλεί να την ανακαλύψετε πρώτοι.

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 19:30 στην κεντρική έκθεση Triumph, στην αποκαλυπτήρια εκδήλωση των απίστευτων Rocket 3 R & GT... όπου θα μπορέσετε να τις δείτε από κοντά, να τις καβαλήσετε, και το καλύτερο όλων, να τις ακούσετε!

Τοποθεσία:
Κεντρική Έκθεση Triumph
Καλλιρόης 14
Αθήνα
Ημερομηνία:
Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα:
19:30-21:30
Πληροφορίες:
2107488251»