Test μπαλακλάβα STR MZ02: Η πιο προσιτή μπαλακλάβα της αγοράς

Κοστίζει κάτω από 5 ευρώ
Κατασκευασμένη 100% από Lycra
Μεγάλη ελαστικότητα

Ενδεικτική τιμή: 4,50 ευρώ

Μπορεί η STR να είναι κυρίως γνωστή για τα κράνη της, όπως το εντυπωσιακό Lupus ή το urban adventure S1-Blox που έχουν περάσει από τα χέρια μας, όμως στη γκάμα της υπάρχουν πολλά ακόμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη όπως βαλίτσες, αδιάβροχα, θερμικές χούφτες και άλλα. Ανάμεσά τους είναι και η μπαλακλάβα ΜΖ02 που μας παραχώρησε η Motoway για τις χειμερινές μας μετακινήσεις, η οποία μάλιστα είναι η πιο προσιτή της αγοράς.
 

Η μπαλακλάβα είναι ένα από τα must αξεσουάρ τις κρύες μέρες, ιδιαίτερα για όσους ταξιδεύουν ή κάνουν πολλά χιλιόμετρα μέσα στην ημέρα. Σε αντίθεση με τα περιλαίμια, που προστατεύουν από τον αέρα μόνο τον λαιμό, η μπαλακλάβα καλύπτει όλο το κεφάλι, καλύπτοντας στόμα και μύτη, οπότε έχεις συνολικά καλύτερη προστασία από το κρύο. Η ΜΖ02 της STR είναι κατασκευασμένη 100% από Lycra, ένα πλήρως συνθετικό ύφασμα που διακρίνεται για την ελαστικότητά του καθώς μπορεί να επιμηκυνθεί τουλάχιστον 5 φορές από το αρχικό της μήκος. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ μικρών διαστάσεων μπαλακλάβα που μπορεί να αποθηκευτεί ακόμα και στην τσέπη του μπουφάν, ενώ προσφέρει καλή σχετικά εφαρμογή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στην πράξη παρατηρήσαμε ότι ακόμα και σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου μπλοκάρει αποτελεσματικά τον αέρα, χωρίς όμως να εμποδίζει την αναπνοή, ενώ το συνθετικό ύφασμα δεν συγκρατεί υγρασία από τα χνώτα. Θα θέλαμε το ύφασμα να ήταν λίγο πιο μακρύ, καθώς οριακά καλύπτει τον λαιμό. Στην εσωτερική πλευρά δεν υπάρχει fleece, οπότε δεν προσφέρει έξτρα ζεστασιά, αλλά μπορείς να τη χρησιμοποιείς και με πιο ανοιξιάτικο καιρό. Ένα ακόμα στοιχείο που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα με την ΜΖ02 είναι ευκολία που μπαίνει και βγαίνει το κράνος, ενώ σε βάθος χρόνου συμβάλει στο να διατηρείται η επένδυση καθαρή και να μην έχει έντονη φθορά.      
 

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα