• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test STR S1-Blox: Jet με adventure εμφάνιση

Αν θέλεις ένα ξεχωριστό κράνος που να ταιριάζει ιδανικά με το adventure scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου, το S1-Blox της STR είναι μια προσιτή και μοντέρνα λύση.

Δοκιμάζουμε το jet κράνος STR S1-Blox

Η STR διαθέτει μία πληρέστατη σειρά εξοπλισμού αναβάτη που περιλαμβάνει κράνη, μπουφάν, γάντια, παντελόνια κλπ. τα οποία χαρακτηρίζονται από την πολύ καλή σχέση ποιότητας – τιμής, στοιχείο που τα έχει κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα μας. Η εταιρεία παρουσιάζει συνεχώς νέα προϊόντα ακλουθώντας τις τάσεις της εποχής και με την κατηγορία των adventure να έχει πλέον επεκταθεί και στα scooter, ήρθε το S1-Blox να προστεθεί στη γκάμα των jet κρανών. Στη χώρα μας εισάγονται και διανέμονται από τη Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ, η οποία μας προμήθευσε με το συγκεκριμένο κράνος για τις ανάγκες της δοκιμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αφαιρούμενο γείσο και φιμέ ζελατίνα

Σχεδιαστικά οι άνθρωποι της STR έχουν πετύχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα αφού οι έντονες γωνίες κάνουν το S1-Blox να θυμίζει off-road κράνη χωρίς το σαγόνι. Σε αυτό συμβάλει και το αφαιρούμενο γείσο, το οποίο έχει ιδανικό μέγεθος ώστε να μην υπάρχει μεγάλη αντίσταση στον αέρα, οπότε το κεφάλι σου δεν έχει την τάση να πηγαίνει προς τα πίσω, όταν τα χιλιόμετρα ανέβουν. Αυτό στην πράξη σημαίνει ξεκούραστος αυχένας ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση. Είναι κατασκευασμένο από Polycarbonate, ένα υλικό που συνδυάζει το μικρό βάρος με την ελαστικότητα που απαιτείται για τη σωστή απορρόφηση των δυνάμεων κρούσης και διαθέτει μικρή φιμέ ζελατίνα, ώστε να μη χρειάζεσαι γυαλιά ηλίου κατά την οδήγηση. Το χαμηλό βάρος είναι ένας από τους βασικούς λόγους που κάποιος θα επιλέξει ένα jet κράνος και το S1-Blox τα πηγαίνει περίφημα σε αυτό τον τομέα ζυγίζοντας 1.130 γραμμάρια σε Large μέγεθος. Είναι διαθέσιμο σε μονόχρωμες εκδόσεις ή με γραφικά και σε μεγέθη από Medium έως XXL.     

Πλήρως αφαιρούμενη επένδυση

Η απουσία σαγονιού κάνει τα jet κράνη ιδανική επιλογή για αστική μετακίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες και το S1-Blox πάει τον εξαερισμό ένα βήμα πιο πέρα διαθέτοντας δυο ρυθμιζόμενους αεραγωγούς στο πάνω μέρος, με τον θερμό αέρα να αποβάλλεται από το πίσω μέρος. Τα μαξιλαράκια της εσωτερικής επένδυσης έχουν μέτριας σκληρότητας αφρώδες υλικό, είναι υποαλλεργικά, πλήρως αφαιρούμενα και μπορούν να πλυθούν για να διατηρείς το εσωτερικό του κράνους πάντα φρέσκο. Για το γρήγορο βάλε – βγάλε και το ασφαλές κλείσιμο φροντίζει το μικρομετρικό κούμπωμα. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται υφασμάτινο πουγκί φύλαξης και μεταφοράς.  

Η άποψή μας

Με εντυπωσιακή εμφάνιση, χαμηλό βάρος και χωρίς ποιοτικές παραχωρήσεις το STR S1-Blox συμπληρώνει ιδανικά την εμφάνισή σου αποτελώντας μια υψηλού value-for-money επιλογή, που θα κάνει πιο άνετες τις καθημερινές σου μετακινήσεις μόλις οι θερμοκρασίες ανέβουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59,
54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα