Ευχαριστίες

Γιώργος Παπασταύρου

Όπως κάθε φορά, έτσι και σε αυτό το συγκριτικό μαζί μας ήταν ο Γιώργος Παπασταύρου. Λίγο πριν παραλάβει την προσωπική του Panigale V4 R, δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει μαζί μας και να μοιραστεί τις εντυπώσεις του για τις δύο κορυφαίες Superbike, καθώς τον τελευταίο καιρό οι προπονήσεις και οι αγώνες Supermotard αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του. Βρίσκεται λοιπόν σε εξαιρετική κατάσταση, δυσκολεύοντας μας να τον ακολουθήσουμε για να τον πείσουμε να κατέβει κάποια στιγμή από την σέλα της Panigale… Πάντα χαμογελαστός, ο Γιώργος εκτός από γρήγορος αναβάτης, είναι ιδανική παρέα τόσο εντός όσο και εκτός πίστας.



ΠΕΡΚΟ Α.Ε. 
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε.
  η οποία για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπροσωπεύει  τα κορυφαίας ποιότητας Αμερικάνικα λιπαντικά SPECTRO διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει φυσικά και τις σπορ μοτοσυκλέτες.  

Η σειρά Platinum αποτελείται από  κορυφαίας ποιότητας 100% συνθετικά πολυαλφαολεφινικά λιπαντικά, κατάλληλα για τετράχρονους υδρόψυκτους και αερόψυκτους κινητήρες υπερυψηλής απόδοσης, καθώς η ειδική τους σύνθεση μειώνει τις τριβές, αποδίδοντας παράλληλα την μέγιστη ισχύ και επιτάχυνση. Λιπαίνουν και προστατεύουν τους κινητήρες σε υψηλές στροφές και σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας, ενώ  το ιξώδες διατηρείται αναλλοίωτο, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του κιβωτίου ταχυτήτων. Ιδανικά για αγωνιστική χρήση και μοτοσικλέτες μεγάλης ιπποδύναμης, είναι διαθέσιμα σε: 5w/40, 10w/40, 15w/50, 10w/60.

Φυσικά η μεγάλη γκάμα των αμερικάνικων λιπαντικών περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας προϊόντα για κάθε μοτοσυκλέτα. Τα Spectro Golden είναι ημισυνθετικά λιπαντικά από πολυαλφαολεφινικά συνθετικά και πρόσμιξη άριστης ποιότητας βασικών ορυκτέλαιων, ώστε να εξασφαλίζουν άριστη αντιτριβική προστασία σε δύσκολες και μεταβαλλόμενες συνθήκες Touring οδήγησης με μεγάλα φορτία σε υψηλές στροφές. Προστατεύουν τα κινούμενα μέρη από υπερθέρμανση, δημιουργώντας ένα αδιάσπαστο συνεχές φιλμ, ενώ διατηρούν αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μειώνοντας την συχνότητα απαιτούμενης αλλαγής τους. Διαθέσιμα σε: 5w/40, 10w/40, 15w/50, 20w/50. Για τους λάτρεις της sport οδήγησης, προσφέρονται επίσης τα Spectro Silver τα οποία είναι υψηλής ποιότητας συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικά, που με την σειρά τους εξασφαλίζουν άριστη αντιτριβική προστασία σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας όλων των τετράτροχων κινητήρων. Προτείνονται για την λίπανση πολύδισκων συστημάτων συμπλέκτη με κοινό κάρτερ και είναι διαθέσιμα σε: 10w/30, 10w/40, 15w/50, 20w/50.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ