Ιδανικά για να ξεκινήσεις.

Benelli TRK 251

BMW G 310 GS

Daytona T310

Kawasaki Versys-X 300

Suzuki V-Strom 250

Ποια είναι τα καλύτερα μικρά adventure;

Ευκολία χειρισμών, χαμηλή κατανάλωση, άνεση και προστασία από τον αέρα είναι τα συστατικά που κάνουν τις μικρές adventure ιδανική επιλογή για να μπεις δυναμικά στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την κατηγορία των μικρών adventure μοτοσυκλετών να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς. Όλο και περισσότεροι κατασκευαστές μπαίνουν στο παιχνίδι παρουσιάζοντας νέα μοντέλα τα οποία μάλιστα «αγκαλιάζονται» από το μοτοσυκλετιστικό κοινό. Τι κάνει όμως τόσο δημοφιλή αυτές τις μοτοσυκλέτες και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή;

Benelli TRK 251, BMW G 310 GS, Daytona T310, Kawasaki Versys-X 300 και Suzuki V-Strom 250 όχι μόνο υπόσχονται ταξίδια, αλλά στέκονται και στο ύψος των περιστάσεων, αφού η όρθια θέση οδήγησης, η ζελατίνα, η άνετη σέλα και η μεγάλη αυτονομία επιτρέπουν στον αναβάτη να ξεκινήσει για μακρινούς προορισμούς χωρίς δεύτερη σκέψη. Ταυτόχρονα, η ευελιξία, το μικρό βάρος και η ευκολία χειρισμών τις καθιστά ιδανικές για τις καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλης, ενώ λόγω ζελατίνας και φαίρινγκ κάνουν πιο εύκολη και άνετη τη μετακίνηση για όσους χρησιμοποιούν την Εθνική ή την Αττική Οδό, σε σχέση με μια γυμνή μοτοσυκλέτα. Επιπλέον, το χαμηλό κόστος απόκτησης και συντήρησης και το γεγονός ότι μπορούν να οδηγηθούν με Α2 δίπλωμα τις κάνει ιδιαίτερα ελκυστικές για όσους αναζητούν την πρώτη τους μοτοσυκλέτα. Και επειδή για τον Έλληνα αναβάτη το μέγεθος μετράει, έχουμε να κάνουμε με μοτοσυκλέτες που «χορταίνουν» το μάτι και ο όγκος τους σε καμία περίπτωση δεν προδίδει τα κυβικά τους.

Ας δούμε με αλφαβητική σειρά ποιες είναι οι μοτοσυκλέτες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελληνική αγορά και που διαφέρουν μεταξύ τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  • meniosv@outlook.com

    καλα σκευτηκαν και το κανανε χαμηλο το vstrom γιατι υπαρχουν και οι ποιο κοντοι ανθρωποι ρε παιδια , δεν μπορουν ολοι να ανεβουν στις αλλες που ειναι σαν αλογα

      22
  • NEKTARIOS

    Κάτοχος του VERSYS με 12.000 χλμ πλέον.....μόνο τα καλύτερα έχω να πω.Τεσταρα τα πάντα και είμαι φουλ ευχαριστημένος.

      52