• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Piaggio Prime Service: Να γιατί είναι ανώτερο

Piaggio Prime Service: Να γιατί είναι ανώτερο

Εσύ επιλέγεις service ή Prime Service για το scooter σου; Δες ποια είναι η διαφορά για να κάνεις τη σωστή επιλογή.

Ένα scooter αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινή ζούγκλα της πόλης και ενώ συχνά είναι απαραίτητο εργαλείο. Για να μπορούν όμως να ανταπεξέλθουν στις απαιτητικές αστικές συνθήκες χρειάζονται τακτική συντήρηση από προσωπικό που γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο. Μάλιστα  τα σύγχρονα scooter είναι φορτωμένα με διάφορα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης, τα οποία απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και διαγνωστικά μηχανήματα προκειμένου να διαγνωστεί και να αντιμετωπιστεί.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »
Η απόλυτη εξειδίκευση, σε συνδυασμό με τεχνογνωσία και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό είναι αυτά που εντάσσουν τη Piaggio Μάργαρης, στο δίκτυο Prime Service καθώς πληροί τις αυστηρές προδιαγραφές. Πιο συγκεκριμένα οι συνεχείς εκπαιδεύσεις που λαμβάνει το τεχνικό προσωπικό καταγράφονται σε ένα σύστημα πιστοποίησης, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να πληροφορούνται άμεσα για το βαθμό της επάρκειας του σημείου τεχνικής εξυπηρέτησης που έχουν επιλέξει. Ο πελάτης λαμβάνει αναλυτική προσφορά κόστους των εργασιών, πριν την εκτέλεση της εργασίας, ενώ λαμβάνει επίσης ειδικά έγγραφα τα οποία πιστοποιούν και εγγυώνται την εργασία που εκτελέστηκε. Ο όμιλος Piaggio μεριμνά ώστε το Δίκτυο Πωλήσεων και Σημείων τεχνικής εξυπηρέτησης να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες τεχνικές ενημερώσεις που απαιτούνται για  την εξασφάλιση της αξιοπιστίας του οχήματος.Η ειδική εκπαίδευση που έχει γίνει στους μηχανικούς, εξασφαλίζει τη μέγιστη αποδοτικότητα και ασφάλεια σε όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής του οχήματος, ενώ τα προηγμένα διαγνωστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται εξασφαλίζουν ότι τηρούνται οι προδιαγραφές του κατασκευαστή. Έτσι, μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η μοτοσυκλέτα ή το scooter σας θα είναι πάντα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελάχιστα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στην Ελλάδα έχουν πάρει πιστοποίηση Prime και η εταιρεία Piaggio Μάργαρης (Scooterland) είναι ένα από αυτά, που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε 100% σίγουροι ότι το scooter σας βρίσκεται σε καλά χέρια.

Η καινοτομική τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα νέα προϊόντα (π.χ. υβριδική), απαιτεί εξειδικευμένη γνώση που εξασφαλίζεται μόνο από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Prime Service, ενώ διασφαλίζεται η ορθή διαχείριση των αποβλήτων, τα οποία συλλέγονται σύμφωνα με την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία.Και μην ξεχνάτε οτι στη Scooterland θα βρείτε γνήσια και επώνυμα ανταλλακτικά, που διασφαλίζουν την αξιοπιστία και την καλή λειτουργία του scooter. Ακόμη, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από είδη ένδυσης αναβάτη και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να κάνετε test ride στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Πετρουπόλεως 36 – Ίλιον
ΤΗΛ. 210 2692585
www.scooterland.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »