net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Piaggio Liberty 150 3V i.e.

Η ευελιξία είναι το βασικό χαρακτηριστικό του, γεγονός που βασίζεται όχι μόνο στις μικρές του διαστάσεις, αλλά και στη σταθερότητά του.Χάρη σε αυτή, ο αναβάτης θα κινηθεί με ταχείς έως… φρενήρεις ρυθμούς στην πόλη, ακόμη κι όταν η κίνηση βρίσκεται στα φόρτε της. Η λεπτή σιλουέτα του επιτρέπει να κινηθεί ανάμεσα από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα με ταχύτητα και με ασφάλεια. Επιπλέον, κάθε απόκριση του γκαζιού είναι άμεση, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί ελιγμούς ακριβείας, χωρίς να χρειάζεται να πατάει το πόδι στην άσφαλτο.

Στο φανάρι θα φύγει πρώτο, χάρη στη δύναμη που έρχεται από χαμηλά. Τη διαφορά κάνει η ροπή, η οποία κάνει επίσης από χαμηλά την εμφάνισή της. Το Liberty θα στρίψει με σταθερότητα, θα πάρει μεγάλη κλίση και θα επιτρέψει και μικροδιορθώσεις στην πορεία! Αν και πρόκειται για καθαρόαιμο δίκυκλο πόλης, το Liberty δε θα πει όχι και σε περιαστικές διαδρομές, ωστόσο με κάποιες παραχωρήσεις. Η πρώτη αφορά στην τελική ταχύτητα, η οποία, λόγω του κόφτη, δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 100 χλμ./ώρα. Και η δεύτερη στις ενοχλήσεις που θα φέρουν οι κραδασμοί στο τιμόνι κοντά στην τελική ταχύτητά του.

Το Liberty δεν προσποιείται πως αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα πρακτικό και οικονομικό δίκυκλο πόλης. Το μποτιλιάρισμα στο κέντρο της πόλης αποτελεί την αγαπημένη πρόκληση για το scooter της Piaggio και εκεί θα σου δείξει τον καλύτερο εαυτό του. Επίσης, θα αφήσει θετικότατες εντυπώσεις είτε στη σέλα του κάθεται κάποιος αρχάριος είτε κάποιος πιο έμπειρος αναβάτης.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ

Χωρητικότητα (κ.εκ.): 155

Ισχύς (hp/rpm): 11,6/7.250

Βάρος (kg): Δ.Α.

Τιμή (ευρώ): 2.200

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ