net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

KYMCO Agility City 150

KYMCO Agility City 150

Η απλή έκδοση του Agility αποτέλεσε για αρκετά χρόνια μια ευέλικτη λύση για τις αστικές μετακινήσεις. Βλέποντας όμως οι άνθρωποι της KYMCO τη δημοτικότητα των scooter με μεγάλους τροχούς, εξόπλισαν το δικό τους με τροχούς 16 ιντσών και του πρόσθεσαν το συνθετικό City.

Το κινητήριο σύνολο του Agility είναι αερόψυκτο και τροφοδοτείται από καρμπιρατέρ, με επιδόσεις μέσα στα πλαίσια της κατηγορίας. Στις αστικές διαδρομές, το Agility City 150 είναι στο στοιχείο του. Επιταχύνει σβέλτα καταπίνει λακκούβες και σαμάρια χωρίς να καταπονεί τη μέση του αναβάτη, και φρενάρει εκεί που θέλεις, όσο θέλεις. Η καμπύλη της δύναμης είναι γραμμική, χωρίς κενά και τρύπες και σύντομα θα βρεθείτε να αντικρίζετε την ένδειξη των 100 χλμ./ώρα στο κοντέρ. Με λίγη επιμονή σε ιδανικές συνθήκες, τα χιλιόμετρα θα ανέβουν λίγο ακόμα και θα σταθούν στην ένδειξη 110. Ωστόσο, αν έχει ανωφέρεια ή αντίθετο άνεμο, θα ξαναπέσουν στα 100.

Μικρό, ευέλικτο, μανιτζέβελο, με μεγάλους τροχούς και σε πολύ καλή τιμή. Κάτω από τη σέλα ο χώρος είναι αρκετός για ένα jet κράνος, ενώ στην ποδιά υπάρχει και ντουλαπάκι για χαρτιά και ψιλοπράγματα. Το Agility City 150 της KYMCO δείχνει να τα έχει όλα με το μέρος του. Στα 790 χλστ., η σέλα είναι ιδανική και για χαμηλά αναστήματα, ενώ οι ζάντες αλουμινίου, τα όμορφα σοβαρά χρώματα του και η sport εμφάνιση του δίνουν πόντους με το καλημέρα.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ

Χωρητικότητα (κ.εκ.): 149,4

Ισχύς (hp/rpm): 10,5/7.500

Βάρος (kg): Δ.Α

Τιμή (ευρώ): 1.735

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ