net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To Superpsort 600άρι των «πράσινων» έχει καιρό να ανανεωθεί και είναι πολύ πιθανόν μέσα στο 2016 να δούμε τον αντικαταστάτη του.

Ένα από τα σχέδια που έχουν κατατεθεί, το οποίο μαρτυρά ένα νέο Ζ800! Στο σχέδιο διακρίνεται, ως περίγραμμα που αγκαλιάζει το κυρίως σώμα της μοτοσυκλέτας, το full fairing της.

Kawasaki: Νέο Z800 σε naked και ντυμένη έκδοση

  • Πιθανή ανανέωση του Ninja ZX-6R 636
Πέραν των φτερωτών και της υπερτοφοδότησης, η Kawasaki δεν μπορεί φυσικά να παραμελήσει και τις… ατμοσφαιρικές μοτοσικλέτες της γκάμας της. Με αφορμή  την «επική» (αλλά επίσημη) δήλωση για παρουσίαση δώδεκα ολοκαίνουργιων μοντέλων στην γκάμα της Kawasaki μέχρι το 2017, οι φήμες «οργιάζουν» και χρειάζεται προσοχή, προκειμένου να ξεχωρίσει κανείς ποιες από αυτές έχουν κάποια ψήγματα αλήθειας και ποιες ανήκουν στην σφαίρα του φανταστικού. 

Με σύμβουλο την λογική λοιπόν, όπως και στην περίπτωση της Yamaha, αν υπάρχει ένα street μοντέλο της Kawasaki που χρειάζεται περισσότερο απ΄ όλα ανανέωση, αυτό είναι το supersport Ninja ZX-6R 636 και θεωρούμε πολύ πιθανό ότι θα έχει μια θέση μέσα στην… ντουζίνα των νέων μοντέλων. Ανανέωση θα υπάρξει και για το Z800 όμως, το οποίο όπως φαίνεται σε σχέδια που κατέθεσε η Kawasaki προς κατοχύρωση, θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, naked και με full fairing. 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ