Οι μπαταρίες της Magneti Marelli στη Μπέζας – Λεών

Οι μπαταρίες της Magneti Marelli στη Μπέζας – Λεών

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε για τη Σ. Μπέζας & Μ. Λεών, η οποία αναλαμβάνει την επίσημη αντιπροσώπευση των μπαταριών της Ιταλικής Magneti Marelli.

Η Σ. Μπέζας & Μ. Λεών είναι μια από τις μεγαλύτερες, αλλά και ιστορικές εισαγωγικές εταιρείες ανταλλακτικών κα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη στη χώρα μας, καθώς μετρά πάνω από 100 χρόνια παρουσίας στο χώρο των 2 τροχών. Η εταιρεία δεν σταματά να αναπτύσσεται και θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερες επώνυμες επιλογές στους πελάτες της, προχώρησε σε συνεργασία με την Ιταλική Magneti Marelli για τη διάθεση των μπαταριών της στην Ελλάδα ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η Magneti Marelli είναι πρωτοπόρος και εταιρία κολοσσός στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, αφού παράγει εξαρτήματα και προμηθεύει τους κατασκευαστές από το 1919, ενώ σήμερα διαθέτει 86 εργοστάσια και 12 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε 19 χώρες. Η Magneti Marelli είναι ο αποκλειστικός προμηθευτείς των ECU που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλέτες των MotoGP, ενώ κατασκευάζει ηλεκτρονικά συστήματα για την F1 και το WRC.

Σίγουρα η επιλογή της εισαγωγικής Σ. Μπέζας & Μ. Λεών να συνεργαστεί με τη Magneti Marelli είναι απόλυτα στοχευμένη. Oι μπαταρίες που έχει στη γκάμα της καλύπτουν όλες τις κατηγορίες δικύκλων από παπιά και scooters μέχρι super bikes και κατά συνέπεια όλα το εύρος της αγορά μας.

Η γκάμα μπαταριών της Magneti Marelli περιλαμβάνει μπαταρίες:
  • Κλειστού τύπου
  • Ανοικτού τύπου
  •  FA (έτοιμες για χρήση)
  • Λιθίου
Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία θα βρεις σίγουρα αυτή που ταιριάζει στη δική σου μοτοσυκλέτα, scooter ή παπί.  

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »