net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υπερπλήρεις οι δύο LCD οθόνες. Η μικρότερη matrix παραμετροποιείται ανάλογα με τις επιθυμίες του αναβάτη. Και παροχή ρεύματος στο “ταμπλώ”.

Μεγάλη σε μέγεθος η σέλα που στενεύει μπροστά για να φτάνετε άνετα. Βάλτε τη στο ψηλότερο σημείο και απλά ξεχάστε την εκεί!

Full LED προβολείς, με τη δέσμη τους να ρυθμίζεται εύκολα και ανεξάρτητα σε ύψος. Τα φώτα ημέρας δίνουν μια χαρακτηριστική ταυτότητα στο Tracer.

Εργονομία/Χώροι: Έτοιμο για βόλτες μακρινές

Το Tracer δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται κανείς για να ταξιδέψει με άνεση. Η στενή ζελατίνα φτάνει αρκετά ψηλά και ρυθμίζεται σε τρεις διαφορετικές θέσεις, λίγο μπελαλίδικα είναι η αλήθεια. Δεν δημιουργεί το απόλυτο τείχος μπροστά σου αλλά δεν σε αφήνει και εκτεθειμένο, τουλάχιστον μέχρι την κορυφή του κράνους. Το δικό τους μερίδιό στην προστασία του αναβάτη έχουν και οι εντυπωσιακές σε σχεδίαση χούφτες που προστατεύουν τα χέρια και δείχνουν να κόβουν και τη δύναμη που φτάνει ο αέρας στους ώμους του αναβάτη. Η σέλα βρίσκεται ψηλά αλλά είναι μεγάλη σε μήκος και φαρδιά στο πίσω μέρος. Το αφρώδες αλλά και το σχήμα της είναι τέτοια που θα σας κρατήσουν ξεκούραστους για πολλά χιλιόμετρα, αρκεί να την βάλετε στην ψηλότερη θέση. Στη χαμηλότερη θέση δίνει προτεραιότητα στη γρήγορη πρόσβαση στο έδαφος-αλλάζει και η κλίση της-και θα φανεί χρήσιμη μέσα στην πόλη. Ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει και το τιμόνι -φαρδύτερο και ψηλότερα τοποθετημένο από του MT-09- για να το φέρει στα μέτρα του γυρνώντας ανάποδα τα καβαλέτα. Έτσι θα το φέρει πιο μπροστά κατά ένα περίπου εκατοστό, κάτι που λογικά θα κάνουν οι ψηλότεροι. Για να κλείσουμε με τη θέση του αναβάτη να πούμε και μερικά πράγματα για τον πίνακα πληροφοριών. 

Οι δύο LCD οθόνες παρουσιάζουν πραγματικά, ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο αναβάτης με τις ενδείξεις να είναι ευανάγνωστες. Μάλιστα, στη μικρότερη δεξιά μπορείτε να ρυθμίσετε εσείς αυτά που θέλετε να βλέπετε!Μεγάλη σε διαστάσεις, σημαντικά μεγαλύτερη από του MT-09, είναι και η ξεχωριστή σέλα του συνεπιβάτη. Είναι επίπεδη, στο πίσω μέρος κάνει μια μικρή “καμπούρα”, για να μη φεύγετε πίσω στην επιτάχυνση και είναι άνετη και για μεγαλόσωμους αφού, όπως και του αναβάτη, φέρει 30 χλστ. επιπλέον αφρώδες από το MT-09. Τα μαρσπιέ βρίσκονται σε καλή θέση για αναβάτη μέσου ύψους και δεν δημιουργούν προβλήματα, ενώ διαθέσιμες υπάρχουν και δύο μεγάλες χειρολαβές. Στην ουρά είναι ενσωματωμένες και οι βάσεις για τις έξτρα βαλίτσες, ενώ η επίπεδη σέλα του συνεπιβάτη θα σας επιτρέψει να δέσετε με ασφάλεια και έναν ευμεγέθη σάκο.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ