net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Tracer είναι αναμφίβολα Yamaha.

Σχεδίαση/Ποιότητα: Με τα σωστά γονίδια

Το Tracer είναι αναμφίβολα Yamaha. Μια προσεκτική ματιά στο φέρινγκ και συγκεκριμένα στο σχήμα των LED προβολέων, και του μεγάλου κενού ανάμεσά τους, αποκαλύπτει την έμπνευση των σχεδιαστών που δεν ήταν άλλη από τα sport μοντέλα της εταιρίας και συγκεκριμένα το R6. 

Σε γενικές γραμμές το Tracer είναι μοντέρνο και επιθετικό με τις έντονες γωνίες και τις ακμές να το κάνουν να ξεχωρίζει διατηρώντας όμως την οικογενειακή ταυτότητα της Yamaha. Τα πλαστικά έχουν κρατηθεί στο ελάχιστο δυνατό και έτσι το Tracer και είναι και δείχνει ελαφρύ με την “άδεια” ουρά να συμβάλλει τα μέγιστα σε αυτό. Η Yamaha το προσφέρει σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς. Το ανοιχτό ασημί με τα μπλε ανοδιωμένα καλάμια και τις ασορτί ζάντες είναι το πιο εντυπωσιακό. Το σκούρο κόκκινο με τα “χρυσά” καλάμια είναι το πιο σοβαρό, ενώ για το γκρι ματ, κάτι μας λέει ότι μάλλον θα γίνει ανάρπαστο μεταξύ των τριών. 

Ποιοτικά το Tracer στέκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η ποιότητα της βαφής δεν αφήνει παράπονα, τα χειριστήρια έχουν καλή αίσθηση και οι τριγμοί απουσιάζουν. Γενικά δίνει την αίσθηση της καλοφτιαγμένης μοτοσικλέτας και δεν απογοητεύει ούτε σε αυτόν τον πολύ σημαντικό τομέα.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ