net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιο άγρια και απόκοσμη σχεδίαση σε σχέση με το προηγούμενο Multistrada, ειδικά στην έκδοση S με τα LED φωτιστικά σώματα.

Αισθητική/Ποιότητα κατασκευής: Αλλαγές, στο πνεύμα του μοντέλου

Νέα πλαστικά, νέα μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα, νέα ζελατίνα, μεγαλύτερη και με κλίση στο πάνω μέρος, νέοι καθρέπτες, νέα χρώματα στα μέταλλα, στον κινητήρα, στο πιρούνι, στο νέο πλαίσιο, στο ψαλίδι, νέες βάσεις μαρσπιέ συνεπιβάτη, κουτί για συλλογή των ατμών της βενζίνης (Euro 4), κλπ. 

Όμορφο και με διαφορετική “στάση” σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, διαθέτει μπόλικα πλαστικά, και ανασχεδιασμένο το κλασικό “ρύγχος”, κάνοντας το να μοιάζει περισσότερο με... αγριεμένο πουλί. Για να πούμε την αλήθεια, από το πλάι καταφέρνει να διατηρήσει σχεδόν αυτούσια την ταυτότητα του προηγούμενου μοντέλου, πέρα από τις πολλές μικρό-διαφορές στο design των μερών του

Η πιο μεγάλη αισθητική αλλαγή είναι από μπροστά και από πίσω, και σε οπτική τριών τετάρτων. Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία, ενώ υπάρχει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Φανταστείτε πως στο μοντέλο του 2015 δεν σε χαλάει ούτε το... χρώμα του λαδιού και του υγρού φρένων στα δοχεία του τιμονιού, αφού εκείνα είναι καλυμμένα με μαύρο χρώμα!

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ