Οδήγησε το νέο Medley 150 (+ video)

Το πλήρως ανανεωμένο Medley της Piaggio βρίσκεται ήδη στην Moto Petsas και σας περιμένει να το δείτε από κοντά και να το οδηγήσετε.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Piaggio παρουσίασε στην EICMA το ολοκαίνουργιο Medley του 2020, το οποίο έχει πολλές αλλαγές όχι μόνο εμφανισιακά, αλλά και σε επίπεδο τεχνολογίας και εξοπλισμού.

Πιο συγκεκριμένα έχουμε ανανεωμένη ποδιά και εμπρός «γραβάτα», ενώ όλα τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED. Μεγάλη αλλαγή αποτελεί ο πίνακας οργάνων: Τα αναλογικά όργανα καταργούνται και την θέση τους παίρνει μια LCD οθόνη που απεικονίζει όλες τις ενδείξεις. Η νέα σέλα μπορεί να ανοίξει ηλεκτρικά, με κουμπί και ο μεγάλος χώρος αποθήκευσης των 36 λίτρων από κάτω της παραμένει, όπως επίσης και το ντουλαπάκι στην ποδιά.



Το πλαίσιο του μοντέλου είναι τύπου «χαμηλής μονής ραχοκοκαλιάς» και συνεργάζεται με πιρούνι 33 χιλιοστών εμπρός και 2 αμορτισέρ πίσω, ρυθμιζόμενα στην προφόρτιση. Το πίσω ελαστικό είναι επίσης πλατύτερο στα 120 χιλιοστά. Ο αναβάτης απολαμβάνει επίσης την ύπαρξη συστήματος Piaggio MIA, της γνωστής πλατφόρμας πολυμέσων που του επιτρέπει να συνδέσει το κινητό του τηλέφωνο με το scooter του ξεκλειδώνοντας πολλές δυνατότητες όπως: Κατάσταση οχήματος, πληροφορίες διαδρομής, στίγμα και λειτουργία εύρεσης του scooter, στροφές και απόδοση κινητήρα, κατανάλωση καυσίμου και πολλά άλλα, κρατώντας και ψηφιακό αρχείο.  



Οι νέοι κινητήρες των Medley 125 και 150, είναι η τελευταία εξέλιξη στην κατηγορία των i-get. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο μοτέρ αποδίδουν ισχύ 15 και 16,5 ίππων αντίστοιχα, με την ροπή τους να ανέρχεται στα 1,2 και 1,6 kgm αντίστοιχα. Οι κινητήρες έχουν πολλές αλλαγές στο εσωτερικό τους, που τους κάνει ακόμα πιο οικονομικούς και αποδοτικούς, όπως λέει η Piaggio. Παράλληλα, εξοπλίζονται με το γνωστό σύστημα Start - Stop που είχαμε γνωρίσει και στην πρώτη γενιά του μοντέλου.

Δείτε το βίντεο του νέου Medley από την EICMA:



Το νέο Medley, στην «απλή» αλλά και στην «S» έκδοση, βρίσκεται ήδη στη Moto Petsas στην Καλλιθέα, οπού μπορείτε να το δείτε από κοντά και να το οδηγήσετε. Η εταιρεία Μοto Πέτσας δραστηριοποιείται στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1964 και λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα Honda, Piaggio, SYM, Daytona και Benelli με πωλήσεις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και εξουσιοδοτημένο service. Στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα της εταιρείας στην σας περιμένει μια μεγάλη γκάμα από επώνυμα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη.


Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr

Διαβάστε ακόμα: