Black Friday στη Moto Petsas με δώρο τον ΦΠΑ

Η εβδομάδα προσφορών ξεκίνησε στη Moto Petsas. Απόκτησε επώνυμα αξεσουάρ για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου χωρίς να πληρώσεις ΦΠΑ 24%.

Όχι μόνο η Παρασκευή, αλλά κάθε ημέρα αυτής της εβδομάδας είναι Black Friday στη Moto Petsas, αφού από τις 25 έως και τις 30 Νοεμβρίου μπορείς να αποκτήσεις επώνυμα αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας με δώρο τον ΦΠΑ 24%. Στο άρτια εξοπλισμένο κατάστημα της εταιρείας στην Καλλιθέα σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Όλα φέρουν την υπογραφή καταξιωμένων εταιρειών του χώρου με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά τους να είναι δεδομένη.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τα κράνη των AGV και KABUTO, τα μπουφάν Dainese, Scott και Nordcode, τα γάντια Dainese και Winger, τα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας Ermax και Givi, τις εξατμίσεις Akrapovic και πολλά ακόμα κορυφαία ονόματα με είδη ένδυσης αναβάτη και εξοπλισμό μοτοσυκλέτας. Μη χάνεις χρόνο, επισκέψου το συντομότερο τη Moto Petsas για να κάνεις σε εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου το καλύτερο δώρο στην καλύτερη τιμή.

Και μην ξεχνάς ότι η Moto Petsas λειτουργεί σαν κάθετη μονάδα Honda, Piaggio, SYM, Daytona και Benelli με πωλήσεις, ανταλλακτικά, αξεσουάρ, ελαστικά και εξουσιοδοτημένο service και μπορείς να ενημερώνεσαι συνεχώς για νέα μοντέλα και προσφορές μέσα από το ανανεωμένο site της εταιρείας www.motopetsas.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr
Facebook Page
Instagram Page