Tο νέο Africa Twin 1100 ετοιμοπαράδοτο στη Moto Petsas

Το ολοκαίνουργιο Honda Africa Twin 1100 σε περιμένει στη Moto Petsas. Απόκτησέ το με έως και 24 μήνες άτοκες δόσεις ή με δωροεπιταγή αξίας 1.000 ευρώ.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η πραγματική περιπέτεια είναι στη Moto Petsas και σε περιμένει. Μην αφήσεις το τέλος του δρόμου να σε σταματήσει, χάραξε τα δικά σου μονοπάτια με την ολοκαίνουργια Honda Africa Twin 1100. Το best seller της Honda επιστρέφει ανανεωμένο, δυνατότερο και πιο ελκυστικό από ποτέ. Η πολυαναμενόμενη άφιξη της χρονιάς είναι γεγονός και τα πρώτα κομμάτια έφτασαν ήδη στη Moto Petsas και σε περιμένουν να τα αποκτήσεις με έως και 24 μήνες άτοκες δόσεις ή με δωροεπιταγή αξίας 1.000 ευρώ.

Η Honda Africa Twin 1100 του 2020 έρχεται σε δύο εκδόσεις: Την «απλή» και την Adventure Sports. Οι αλλαγές που έχουν γίνει στην μοτοσυκλέτα είναι πολλές και σημαντικές. Φυσικά η μεγαλύτερη αλλαγή έχει να κάνει με το μοτέρ, καθώς ο δικύλινδρος κινητήρας φτάνει τα 1.084 κ.εκ., αποδίδοντας 102 ίππους και 10,6 kgm ροπής.



Στο χειροκίνητο κιβώτιο, οι σχέσεις ανανεώθηκαν και τα γρανάζια φτιάχτηκαν από νέο υλικό για μείωση βάρους. Στους κινητήρες με DCT, έγινε αλλαγή των χαρτών «S» και η μοτοσυκλέτα ανεβάζει σχέση σε περισσότερες στροφές και κατεβάζει νωρίτερα, για πιο επιθετική οδήγηση. Παράλληλα, ο διακόπτης «G» βελτιώνει την λειτουργία και την πρόσφυση σε εκτός δρόμου συνθήκες, ενώ το κιβώτιο συνεργάζεται με αισθητήρες κλίσης και IMU για την βελτιστοποίηση των αλλαγών.

Μεγάλη αναβάθμιση αποτελεί η ενσωμάτωση αισθητήρα IMU 6 αξόνων, που βρίσκεται στο κέντρο της μοτοσυκλέτας και τροφοδοτεί με δεδομένα όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα. Το ABS είναι τύπου Cornering, ενώ σε άλλα ηλεκτρονικά βοηθήματα συναντάμε traction control, έλεγχο σούζας και ανύψωσης πίσω τροχού. Επιπλέον, η εμφάνιση της μοτοσυκλέτας είναι ανανεωμένη, ενώ συναντάμε TFT οθόνη ενδείξεων 6,5 ιντσών με λειτουργία αφής, που φέρει Apple CarPlay  για διασύνδεση με iPhone.    



H «μεγάλη» έκδοση της μοτοσυκλέτας, η Africa Twin 1100 Adventure Sports, φέρει ρυθμιζόμενη ζελατίνα, χαμηλότερη σέλα και ειδική σχεδίαση στα προστατευτικά πλαστικά. Το ρεζερβουάρ χωρά 24,8 λίτρων, ενώ διαθέτει φώτα ημέρας LED με φώτα στροφής, cruise control, θερμαινόμενα γκριπ και παροχή ρεύματος.



Στα ηλεκτρονικά, έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις για την βελτιστοποίηση της συμπεριφοράς εκτός δρόμου, μαζί με μία επιπλέον riding mode με την ονομασία Off-Road, δίπλα στις στάνταρ Tour, Urban και Gravel. Παράλληλα, ο αναβάτης έχει στην διάθεσή του δύο παραμετροποιήσιμες Riding Modes για να τις ρυθμίσει στα μέτρα του. Παράλληλα, οι τροχοί της Adventure Sports εξοπλίζονται με ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο για ακόμη ευκολότερη χρήση.

Μάθε τα πάντα για τη νέα Africa Twin 1100 με ένα κλικ εδώ



Μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για νέα μοντέλα και προσφορές μέσα από το ανανεωμένο site της εταιρείας www.motopetsas.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988 Fax: 2109587256
 
SERVICE CENTER
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα
ΤΚ:17676
Τηλ: 2109512112

www.motopetsas.gr
Facebook Page
Instagram Page