Kawasaki Versys 650

    Τιμή: 8.690 ευρώ

    Το Versys παραμένει μια εξαιρετική επιλογή ως πολυεργαλείο. Θα σε πάει καθημερινά στη δουλειά ξεκούραστα, διασκεδαστικά, αξιόπιστα και οικονομικά. Θα ταξιδέψει μακριά ή κοντά, μονοκάβαλο ή δικάβαλο, φορτωμένο ή όχι. Θα αποζημιώσει σε οποιοδήποτε στριφτερό δρόμο και θα σε μάθει λίγα παραπάνω πράγματα για τη σπορ συμπεριφορά. Το Versys μοιράζεται μια κοινή εμφανισιακή ταυτότητα με το μεγαλύτερο αδερφό του, όντας πιο δυναμικό και σύγχρονο. Η σέλα είναι φαρδιά και άνετη, για δύο άτομα και δεκτική σε πολύωρη παραμονή πάνω της. Ο κινητήρας έχει ρυθμιστεί για ισχυρότερες χαμηλές και μεσαίες.



    Συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο έχουμε περίπου 5 επιπλέον άλογα 500 στροφές ψηλότερα (69 στις 8.500 το μοντέλο του 2015, 64 στις 8.000 το προηγούμενο), ενώ η μέγιστη ροπή έχει ακόμη μεγαλύτερη μετακίνηση προς τα πάνω στο στροφόμετρο: 6,5 χιλιογραμμόμετρα και στις δύο εκδοχές του κινητήρα, όμως στις 7.900 σ.α.λ. πλέον από 7.000 πριν. Στην πόλη το Versys μετατρέπεται σε ένα υπάκουο μαγικό χαλί, καταπίνει λακούβες, ξεκολάει σβέλτα όποτε γυρίσεις χορταστικά τη γκαζιέρα και σταματά αποφασιστικά. Το ABS είναι εξαιρετικό, γρήγορο και διακριτικό δίχως χαζές, αχρείαστες επεμβάσεις. Στο ταξίδι η μοτοσικλέτα μπορεί να κρατά μια μέση ταχύτητα της τάξης των 120 ως 140 όλη μέρα. Βγαίνοντας για μια στριφτερή διαδρομή, ο δυναμικός χαρακτήρας του είναι πάντα παρών, αν και το σύνολο των αλλαγών της Kawasaki έχουν λειάνει τις αιχμές της σπορ συμπεριφοράς του.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    • Αδαμ

      καλα τα λετε και τα λενε οι αντιπροσωπειες αλλα δεν μας λενε ποτε θα μας τα παραδωσουν!!!! εχω κανει παραγγελια το tracer700 απο το Δεκεμβριο και ακομη κανενας δεν ξερει ποτε θα το εχω!!!!!!!!!

        2