Keeway Target 125

Το παπί της Keeway αποκτά ηλεκτρονικό ψεκασμό και εναρμονίζεται με τις Euro 4 προδιαγραφές προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

Τα παπιά είναι συνώνυμα της χρηστικότητας, της αξιοπιστίας, της πρακτικότητας και μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμα εργαλεία μέσα στην κίνηση της πόλης. Οι μηχανικοί της Keeway είχαν πετύχει το στόχο τους πριν μερικά χρόνια, όταν παρουσιάστηκε το Target 125 και σήμερα, το ανανεώνουν στο πιο σημαντικό σημείο, τον κινητήρα, εφοδιάζοντάς τον με ηλεκτρονικό ψεκασμό.
 

Η σχεδίασή του είναι σύγχρονη και χαρακτηρίζεται από ρευστές γραμμές, οι οποίες είναι όσο αιχμηρές πρέπει, προκειμένου να δώσουν μια σπορ πινελιά στο Target και συνδυάζονται με όμορφα χρώματα. Σε ότι αφορά στην ποιότητα, δεν αφήνει περιθώρια για παράπονα, αφού τα πλαστικά του ικανοποιούν με την βαφή και την συναρμογή τους χωρίς να τρίζουν. Η σέλα είναι σχετικά μαλακή και προσφέρει υψηλά επίπεδα άνεσης, αλλά αυτό που διαφοροποιεί το Target από τα περισσότερα παπιά της αγοράς, είναι ότι από κάτω της υπάρχει μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που χωράει ένα full face κράνος.



Ο κινητήρας βέβαια, είναι το σημείο κλειδί του Target. Πρόκειται για ένα τετράχρονο, αερόψυκτο σύνολο 124,8 κυβικών που αποδίδει 8,7 ίππους και σε συνδυασμό με την σωστά μελετημένη κλιμάκωση των ταχυτήτων, προσφέρει την απαραίτητη σβελτάδα, αλλά και ελαστικότητα. Η υιοθέτηση που ηλεκτρονικού ψεκασμού βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ήδη χαμηλή κατανάλωση, ενώ σε απαλλάσσει από τη διαδικασία ρύθμισης του καρμπυρατέρ. Επιπλέον έχει συμβάλει τα μέγιστα στο να πληροί το Target τις Euro 4 προδιαγραφές.


Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο συνεργάζεται με τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δυο αμορτισέρ πίσω, οι ρυθμίσεις των οποίων έχουν γίνει με στόχο την άνεση του αναβάτη και του συνεπιβάτη. Στον τομέα των φρένων έχουμε δισκόφρενα εμπρός και πίσω, τα οποία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά χάρη στο συνδυασμένο σύστημα πέδησης CBS. To Target 125 «πατάει» σε αλουμινένιους τροχούς 17 ιντσών, το συνολικό του βάρος είναι 153 κιλά και το ρεζερβουάρ του έχει χωρητικότητα 3,6 λίτρα.



Η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 1.540 ευρώ και μπορείτε εδώ να δείτε την αναλυτική δοκιμή της παλαιότερης Euro 3 έκδοσης του Keeway Target 125.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.keeway.gr
Facebook Page