H Harley-Davidson FXDR στην ειδική της έκδοση από την Image Design Custom

Harley-Davidson FXDR: Νέα ειδική έκδοση

Μια νέα έκδοση της πασίγνωστης FXDR της Harley-Davidson ανακοινώθηκε σε εξαιρετικά λίγα κομμάτια. Δείτε την εδώ…

Η Harley-Davidson FXDR παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2018 και δεν χρειάστηκε πολύ ώστε να εντυπωσιάσει τους φίλους της μάρκας και όχι μόνο. Η εταιρεία, σε συνεργασία με τον βρετανικό οίκο customizing, Image Design Custom, δημιούργησε μια νέα έκδοση του μοντέλου, σε πολύ περιορισμένα κομμάτια που θα διατεθούν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.
 
Η νέα έκδοση της FXDR θα φτιαχτεί σε 30 μόλις κομμάτια και… όποιος προλάβει, αλλά δεν θα διαφέρει σε μηχανολογικό επίπεδο, αλλά μόνο σε αισθητικό. Συγκεκριμένα, η βαφή του είναι ένας μοναδικός για την περίσταση, συνδυασμός λευκού, χρυσού και μαύρου σε όλες τις επιφάνειες της μοτοσυκλέτας. Ο λόγος που η έκδοση θα είναι Limited; Το σύνολο της βαφής θα γίνεται στο χέρι, όπως –φυσικά- και τα pinstripes, από την Image Design Custom, ενώ έχει και την επίσημη εγγύηση της Harley-Davidson. Ακόμη, τα κλιπ-ον της FXDR αντικαθίστανται για την περίσταση, με ένα ίσιο τιμόνι.
 
Η έκδοση θα διατίθεται στην τιμή των 18.345 λιρών στην Αγγλία, χοντρικά δηλαδή 20.500 ευρώ, σε άμεση ισοτιμία. Πως σας φαίνεται;
 

 

  • Μιχάλης Κονταράτος

    Harley technology with British finess, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι απόλυτη επιτυχία!