Η MV Agusta επιστρέφει το 2023 στο Dakar?
Η MV Agusta επιστρέφει το 2023 στο Dakar?
  • Η MV Agusta επιστρέφει το 2023 στο Dakar?
  • Η MV Agusta επιστρέφει το 2023 στο Dakar?

Η MV Agusta επιστρέφει το 2023 στο Dakar?

Μερικούς υπαινιγμούς άφησε η MV Agusta σχετικά με την ενδεχόμενη συμμετοχή της στο Ραλί Ντακάρ το 2023, λανσάροντας με την επιστροφή της τη νέα σειρά μοντέλων της Lucky Explorer.

«Εγκαινιάζοντας» τα Lucky Explorer 5.5 & 9.5

Η ιταλική μάρκα εδώ και αρκετό καιρό ετοιμάζει δύο νέα μοντέλα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη γκάμα αλλά και στην ιστορία της, φόρο τιμής στα θρυλικά αγωνιστικά Cagiva που κέρδισα το Dakar το ΄90 και ΄94. Τι καλύτερο λοιπόν, το λανσάρισμά τους να συμπέσει με τη συμμετοχή της εταιρείας στον εξαντλητικό αγώνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα Lucky Explorer – το στοίχημα της MV Agusta

Οι δύο νέες μοτοσυκλέτες Lucky Explorer 5.5 και Lucky Explorer 9.5 (τιμής ένεκεν της αγωνιστικής ομάδας – χορηγού Lucky Strike), αν και δεν έχουν μπει ακόμα στην παραγωγή, τις γνωρίσαμε για πρώτη φορά πριν λίγους μήνες στην διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας EICMA 2021. Όπως όλα δείχνουν, η νέα σειρά της MV έχει λάβει το πράσινο φως και αποτελούν το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας για να τετραπλασιαστούν οι πωλήσεις της. Τα Lucky Explorer θα είναι το κλειδί που θα ξεκλειδώσουν ένα μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από το εργοστάσιο του Varese. Η MV Agusta ισχυρίζεται πως μέχρι στιγμής έχει καλύψει και τις 15.000 προπαραγγελίες, νούμερο τριπλάσιο από τις 5.000 μονάδες που πούλησε το 2021.

Η επιστροφή του εμβληματικού Cagiva Elefant

Έτσι λοιπόν, οι φήμες θέλουν τον Ιταλό κατασκευαστή να «εγκαινιάζει» αυτά τα δύο μοντέλα, με την είσοδό της στο Dakar το 2023. Μπορεί η είδηση αυτή να μην έχει ακουστεί από επίσημα χείλη, αλλά δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός πως οι εκπρόσωποι της οργάνωσης, παρουσίασαν την διαδρομή του Ράλι Ντακάρ 2023 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Εκτός αυτού, ακούγονται ψίθυροι πως ανεπίσημα ο διευθυντής μάρκετινγκ της MV Agusta έχει δηλώσει ότι θα υπάρξει συμμετοχή για το επόμενο έτος

Και κάπως έτσι, το πνεύμα της εμβληματικής Cagiva Elefant θα «ξαναζήσει» εποχές δόξας μέσα από τη σύγχρονη εκδοχή του, πατώντας τις ρόδες του στους αμμόλοφους του Dakar.


Επιστροφή στα χώματα!
Οι παλιότεροι θα θυμούνται το Cagiva Elephant που κέρδισε το Dakar το ΄90 και΄94.
Η MV Agusta θέλει να επιστρέψει στον αγώνα για να «εγκαινιάσει» τη νέα σειρά μοντέλων.
 Τα Lucky Explorer 5.5 & 9.5 αναμένεται να αλλάξουν τα όσα ξέραμε για τη μάρκα.
Πως θα τα πάει η MV Agusta στην adventure κατηγορία;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »