Η Gas-Gas το 2023 στo MotoGP?

Η Gas-Gas το 2023 στo MotoGP?

Οι ψίθυροι στα paddock κάνουν λόγο πως η Gas-Gas θα λάθει την «κενή» έκτη θέση στo MotoGP, όπου με τα χρώματα της ομάδας Tech 3 θα αντικαταστήσει τη Suzuki με τον Pol Espargaro στη σέλα της και την στήριξη της KTM. Ξαφνικά αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα του 2023.

Φήμες για Gas-Gas στα χρώματα της Tech 3 Racing

Το σενάριο θέλει την KTM να ανακοινώνει σύντομα τη μετονομασία της δορυφορικής της ομάδας Tech 3 Racing σε Gas-Gas Tech 3, ενώ αναμένεται να στρατολογήσει τον Pol Espargaro στη θέση του κεντρικού αναβάτη της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ο Espargaro σε αναζήτηση ομάδας

Η Ducati και η Honda είναι οι μόνοι κατασκευαστές που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει τα εργοστασιακά τους ζευγάρια για την επόμενη  σεζόν, με την πρώτη να έχει «κλειδώσει» στους Jorge Martin και Enea Bastianini, σε αντίθεση με το ιαπωνικό στρατόπεδο που έχει σχεδόν κλείσει τους Marc Marquez και τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή MotoGP του 2020, Joan Mir. Από την άλλη,  στις δορυφορικές θέσεις της LCR, η Honda φαίνεται πως θα στελεχώσει τους Alex Rins και Ai Ogura, αφήνοντας έτσι εκτός τον Espargaro. Ο τελευταίος, στα 2 χρόνια που έμεινε με την ομάδα της Repsol, δεν κατάφερε να πετύχει τίποτα περισσότερο από δύο μέτρια βάθρα και μία pole position.

Η KTM έχει δηλώσει την επιθυμία της για τον Ισπανό

Με τις περισσότερες θέσεις στο πλέγμα του MotoGP 2023 να έχουν πλέον γεμίσει, ο Espargaro θα βρει «στέγη» κάτω από την δορυφορική ομάδα της KTM, με την οποία αγωνίστηκε από το 2017 έως το 2020, αφού τις εργοστασιακές θέσεις έχουν καλύψει οι Binder και Miller. Η KTM έχει δηλώσει πως θέλει πίσω τον Ισπανό, «Ο Pol είχε μια πολύ ισχυρή επιρροή στην πορεία μας στα MotoGP από το 2017 έως το 2020. Με τη βοήθειά του, φτάσαμε εδώ που είμαστε» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Pit Beirer στο Speedweek.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »