Το ανανεωμένο Pulsar NS125 της BAJAJ με φρέσκια εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ.

Το ανανεωμένο Pulsar NS125 της BAJAJ με φρέσκια εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ.

Bajaj Pulsar NS 125
  • Το ανανεωμένο Pulsar NS125 της BAJAJ με φρέσκια εμφάνιση και πλούσιο εξοπλισμό, είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ.
  • Bajaj Pulsar NS 125

Bajaj Pulsar NS 125

Πάρε προσφορά για το συγκεκριμένο μοντέλο και κέρδισε ένα κράνος LS2 Vector Evo αξίας 219€. περισσότερα »

BAJAJ δεν είναι χθεσινή, αφού είναι ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής δίτροχων και τρίτροχων μοτοσυκλετών στον κόσμο με έδρα το Pune των Ινδιών. Πρόκειται για έναν παγκόσμιο κολοσσό που κατασκευάζει εκατομμύρια κομμάτια και τα διαθέτει σε κάθε γωνιά της Γης. Το sport commuter της BAJAJ είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης με ασφαλή τρόπο και περίσσιο στυλ. Σύγχρονο με μοντέρνα σχεδίαση και μέγεθός που παραπέμπει σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, είναι έτοιμο να κάνει άνετες και οικονομικές τις μετακινήσεις σου. Ξεχωρίζει χάρη στον εμπρός προβολέα που είναι εμπνευσμένος από κεφάλι λύκου, ενώ το μικρών διαστάσεων φέρινγκ του αποπνέει σπορ αύρα. Όμορφη λεπτομέρεια είναι η βάση πινακίδας που θυμίζει after market. Ο εξοπλισμός του NS125 είναι πλούσιος καθώς περιλαμβάνει φωτιζόμενους διακόπτες, κεντρικό σταντ, αλλά και προστατευτικά κάγκελα κινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο ολοκαίνουργιος κινητήρας των 124,45 κυβικών είναι αερόψυκτος και αποδίδει 12 ίππους στις 8.500 σ.α.λ, ενώ συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων. Στο εμπρός μέρος έχουμε ένα συμβατικό τηλεσκοπικό πιρούνι με αντιτριβική επίστρωση που δίνει διαδρομή 130 χιλιοστά, ενώ η μεγάλη έκπληξη βρίσκεται στο πίσω μέρος αφού τα δυο αμορτισέρ έχουν αντικατασταθεί από ένα μονό για βελτιωμένη συμπεριφορά. Το πλαίσιό του είναι περιμετρικό κατασκευασμένο από ατσάλι και στον τομέα των φρένων έχουμε ένα δίσκο 240 χιλιοστών εμπρός και δίσκο πίσω με το CBS του απερχόμενου μοντέλου να έχει δώσει τη θέση του σε ABS για μέγιστη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κατά το φρενάρισμα. Οι αλουμινένιες, πεντάμπρατσες ζάντες των 17 ιντσών φορούν ελαστικά διαστάσεων 80/100-17 και 110/90-17 εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το βάρος του ανακοινώνεται στα 144 κιλά με γεμάτο το ρεζερβουάρ των 12 λίτρων.

Η τιμή του διαμορφώνεται στα 2.380 ευρώ.