Μερικές από τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν για την Ducati Multistrada V4, πριν από λίγες ώρες.

Μερικές από τις εικόνες που δημοσιεύθηκαν για την Ducati Multistrada V4, πριν από λίγες ώρες.

Ducati Multistrada V4: Ξεκίνησαν τα teasers

Η «εποποιία» για την επερχόμενη Ducati Multistrada V4 συνεχίζεται, με τα πρώτα teasers να φτάνουν στα social media πριν λίγες ώρες. Δείτε περισσότερα…

H πλέον αναμενόμενη εκδοχή της Ducati Multistrada ετοιμάζεται να εμφανιστεί δημοσίως και, όπως όλα δείχνουν, πλέον έχουμε και ημερομηνία: Στις 15 Οκτωβρίου, όπως λένε διάφορα post της εταιρείας στα social media, που έγιναν πριν λίγες ώρες!
 
Πιο συγκεκριμένα, η Ducati ανέβασε μερικές «αινιγματικές» εικόνες στο Twitter και στο Facebook, οι οποίες απεικονίζουν μια τετράδα πιστόνια, μαζί με την λεζάντα «Το 4 είναι ελαφρύτερο από το 2. Μπορεί να είναι και πιο συμπαγές». Τα υποννοούμενα είναι σαφή καθώς πλέον ελάχιστοι είναι αυτοί που περιμένουν κάτι διαφορετικό με τον V4 κινητήρα, από την Multistrada V4.
 
Κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την εντύπωση, είναι ότι στο διαδίκτυο βρέθηκαν και άλλες εικόνες από μια σειρά teasers, στις οποίες απεικονίζεται ένα κομμάτι δρόμου-ασφάλτου, αλλά και ένα αργιλώδες χωμάτινο έδαφος, δύο εικόνες που συνδέονται με την πολλαπλότητα χρήσης που έχει συνδεθεί με την Multistrada. Μην ξεχνάτε ότι το ίδιο το όνομα του μοντέλου, σημαίνει «πολλοί δρόμοι».
 
Αυτό που μας έκανε εμάς εντύπωση, είναι ότι η Ducati εμφάνισε τον κωδικό μοντέλου «1707» στα teasers, πράγμα που διαφωνεί ελαφρώς με τις «αποκαλύψεις» που σας μεταφέραμε εξ Αμερικής την προηγούμενη εβδομάδα, όπου είδαμε τον κωδικό 1706. Αν και αυτό μπορεί να είναι μόνο μια τεχνική λεπτομέρεια που δεν θα έχει και τόση σημασία στο τέλος, είναι άξιο παρατήρησης. Πάντως, όλα δείχνουν ότι σύντομα, η Ducati Multistrada V4 θα είναι γεγονός και επίσημα.