net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η καρότσα του KYMCO είναι ανατρεπόμενη, κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι το χρησιμοποιήσουν για αγροτικές εργασίες.

Οι αναρτήσεις είναι καλοστημένες και δύσκολα θα αφήσουν το SSV της KYMCO να βγει εκτός ελέγχου, ακόμη και αν το παρακάνετε.

Πλαίσιο / Αναρτήσεις / Φρένα: Στιβαρότητα και ασφάλεια

Στιβαρό το UXV, μια αίσθηση που λαμβάνεις από την πρώτη κιόλας βόλτα. Καλοστημένες αναρτήσεις, και σωστά μετατρόχια, που δύσκολα θα αφήσουν το SSV της KYMCO να βγει εκτός ελέγχου. Παρατηρήσαμε μια ελαφριά ασάφεια στο μπροστινό σύστημα διεύθυνσης, αλλά και στην αίσθηση στις στροφές στην άσφαλτο με κάποια ταχύτητα, όπου δεν αντιλαμβάνεσαι εύκολα τι συμβαίνει. Χάνει την πρόσφυση πίσω κατά τη στροφή όταν βρίσκεσαι στο όριο, ή πρόκειται απλώς για τις πλάγιες κλίσεις που παίρνει το όχημα; Ούτως ή άλλως, το UXV θα οδηγηθεί με ασφάλεια αλλά με μικρές ταχύτητες στην άσφαλτο, ώστε να φτάσει στη χωμάτινη διαδρομή που έχετε βάλει στόχο –ενώ εκεί θα διαπρέψει. Τα φρένα είναι δυνατά, αν και χρειάζεται προσοχή στην πίεση του πεντάλ, καθώς είναι ευαίσθητο, και εύκολα μπορεί να… πακτωθείτε στην άσφαλτο, αντί να επιβραδύνετε ελαφρώς.  

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ