net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οχήματα όπως το UXV 700i αφορούν σε ειδική και απαιτητική χρήση και εκεί είναι που οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Απολαυστικό και αποτελεσματικό εκτός δρόμου το UXV δεν κολλάει.

Το μεγάλο Side by Side της KYMCO θα φέρει εις πέρας οποιαδήποτε χωμάτινη αποστολή.

Μόνο τα στενότερα των μονοπατιών και τα πιο ακραία νεροφαγώματα θα καταφέρουν να ανακόψουν την πορεία του μοντέλου της KYMCO.

KYMCO UXV 700i LX 4x4

Το KYMCO UXV 700i αποτελεί ένα απίστευτα αξιόμαχο Side by Side, που θα ενθουσιάσει τους φανατικούς της off-road οδήγησης. 'Αριστο για κυνήγι, για αγροτικές εργασίες και για απαιτητικές χωμάτινες εξορμήσεις.

 
+: Εξοπλισμός εκτός δρόμου, χώροι, δυνατότητες στο χώμα, αυτονομία
-: Θορυβώδες στην άσφαλτο, εξοπλισμός δρόμου, μικρή τελική, τιμή

Tιμή: 12.570 ευρώ 

Καιρό πολύ είχαμε να οδηγήσουμε Side by Side όχημα, καθώς ενώ στο εξωτερικό (και δη στις Η.Π.Α.) η κατηγορία σκίζει, στην Ελλάδα δεν έχει την ανάλογη δημοτικότητα. Μάλιστα ενώ στις Η.Π.Α. κανένα ATV ή SSV δεν βγάζει πινακίδα κυκλοφορίας για δρόμο, στην Ελλάδα οι απαιτήσεις διαφέρουν, κι έτσι το UXV 700i LX 4x4 βγάζει κανονικά αριθμό, και οδηγείται νόμιμα και στο δρόμο, με δίπλωμα αυτοκινήτου.

SSV: μια εισαγωγή
Ας δούμε πρώτα τους στόχους που θέλει να πετύχει ένα ιδιαίτερο, και απολύτως εξειδικευμένο όχημα Side by Side, όπως το UXV 700i LX 4x4 της KYMCO. Πρωτίστως αφορά στο χώμα, ασχέτως αν μπορεί να κυκλοφορήσει και στο δρόμο. Δεύτερον, τα οχήματα αυτά αφορούν σε χρήση ειδική και απαιτητική. Για αυτό και κοστίζουν αρκετά, πολλές φορές ξεπερνώντας το κόστος κάποιου φθηνού 4x4 αυτοκινήτου. Όσοι όμως γνωρίζουν τι θέλουν, και τι παίρνουν, τα αναζητούν δίχως να κοιτούν αλλού, γιατί σε απαιτητικές κυνηγετικές, ή αγροτικές εξορμήσεις και αποστολές τα SSV δεν έχουν αντίπαλο από καμία άλλη κατηγορία. Αυτό λόγω της μοναδικής ιδιότητας τους να συνδυάζουν μεταφορικές ικανότητες (ανατρεπόμενη καρότσα, σχάρες, χώρος μπροστά κάτω από το καπώ, κλπ.), με καμπίνα δύο ατόμων, προστασία από τα στοιχεία της φύσης, και φοβερές αναρριχητικές δυνατότητες. Φτάνεις δηλαδή φορτωμένος και στεγνός, μαζί με το συνεπιβάτη σου, σε ιδιαιτέρως δυσπρόσιτα μέρη που είναι προσβάσιμα μόνο με γουρούνα, μοτοσικλέτα Enduro, ή τζιπ 4x4 με εργάτη! Και αυτό, με το UXV 700 το κάνεις με μοναδική άνεση.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ