net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αισθητική / ποιότητα κατασκευής: Μάχιμο και ποιοτικό

Το design του μεγάλου UXV (έχει και μικρότερα αδελφάκια στα 450 & 500 κυβικά), είναι σύγχρονο, καλαίσθητο και μάχιμο, μην έχοντας να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από τα ανάλογα, κορυφαία ιαπωνικά και αμερικάνικα SSV. Roll cage, κτηνώδης προφυλακτήρας μπροστά, και στιβαρή προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του UXV, φροντίζουν για την ασφάλεια σας, αλλά και για την ασφάλεια του οχήματος της KYMCO. Από την πρώτη κιόλας ματιά, το UXV δείχνει -και αποδεικνύεται πως έτσι ακριβώς είναι- φτιαγμένο για extreme καταπόνηση.  Heavy duty πλαστικά και μεταλλικά μέρη, πανέμορφα τα φωτιστικά σώματα, τόσο εμπρός όσο και πίσω, έξυπνα προστατευμένα τα φλας μπροστά. Τεράστια το logo της KYMCO στο πάνω μέρος της καμπίνας και στο πίσω μέρος της καρότσας, μεγάλα και τα logo UXV 700 4x4. 

Εμείς είχαμε στη διάθεση μας μια έκδοση με πολλά επιπλέον καλούδια (έξτρα εξοπλισμός), που περιλαμβάνει παρμπρίζ (σωτήριο), πλαστικά καλύμματα που κλείνουν εντελώς τη καμπίνα με φερμουάρ (θεσπέσια), προστατεύοντας σας από βροχή, εντυπωσιακές ζάντες, μια… θεαματική σειρά από προβολείς στο πάνω μέρος της καμπίνας, για να κάνετε τη νύχτα-μέρα, ελαστικά εκτός δρόμου με χοντρά τακούνια, κ.α. Και τελικά, ο έξτρα εξοπλισμός καθόλου δεν μας χάλασε, αφού έκανε και πιο άνετη τη χειμερινή μας διαβίωση με το UXV, αλλά και πιο μάχιμη τη συμπεριφορά του KYMCΟ εκτός δρόμου. 

Τέλος, γενικά η ποιότητα κατασκευής ανταποκρίνεται στην τιμή, καθώς βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ