net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μεγάλο σε μέγεθος και ψηλό για την κατηγορία το φέρινγκ που προστατεύει επαρκώς τον αναβάτη.

Οδηγώντας

H μοτοσικλέτα της Daelim είναι μια άριστη πρόταση για αστική μετακίνηση, ειδικά για τους αναβάτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους δύο τροχούς και θέλουν να πάνε απευθείας στις μοτοσικλέτες χωρίς να κάνουν το ενδιάμεσο βήμα που λέγεται scooter ή παπί. Ο μικρός υγρόψυκτος κινητήρας, αν και υπολείπεται σε απόδοση, σε σχέση με άλλα αντίστοιχα 125άρια, κινεί με ασφάλεια το VJF. Στο αστικό και περιαστικό περιβάλλον, μάλιστα, αποδυκνείεται και ιδιαίτερα φειδωλός σε κατανάλωση, παρά το μεγάλο για την κατηγορία βάρος της μοτοσικλέτας.

Η ευρύχωρη θέση οδήγησης θα κρατήσει ξεκούραστο τον αναβάτη και στην πολύωρη οδήγηση, ενώ πλαίσιο και αναρτήσεις θα προσφέρουν στιβαρότητα και άνεση αντίστοιχα. Μιας και μιλήσαμε για το πλαίσιο των δύο δοκών αξίζει να τονίσουμε τη στιβαρότητά του με τις δύο τεράστιες δοκοί μπορούν να διαχειριστούν πολλαπλάσιες δυνάμεις και ιπποδυνάμεις με ευκολία.

Το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού, ο πουπουλένιος συμπλέκτης και η καλή κατανομή βάρους συνηγορούν στην πολύ καλή ευελιξία της μοτοσικλέτας, σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος αλλά και στην μεγάλη ευκολία που μπορεί να οδηγηθεί από οποιονδήποτε, οπουδήποτε.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ