net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εξαιρετική άνεση παρέχει η φαρδιά σέλα σε αναβάτη και συνεπιβάτη. Τα πόδια ανοίγουν αρκετά αλλά δεν δυσκολεύονται να φτάσουν στο έδαφος.

Και φως και επένδυση για τον αποθηκευτικό χώρο του TMAX που μπορεί να φιλοξενήσει ένα full face κράνος και κάποια πράγματα ακόμη.

Χώροι

Πάνω στη σέλα του TMAX θα κάτσουν με ιδιαίτερη άνεση δύο άτομα ακόμη και αν το μέγεθός τους περνά τον μέσο όρο κατά πολύ. Η ποιότητα των υλικών της σέλας βρίσκεται πραγματικά στην κορυφή, και αν και η Yamaha δεν ανακοινώνει αλλαγές σε αυτό το σημείο, εμάς μας φάνηκε πιο άνετη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Το ιδιαίτερα ποιοτικό αφρώδες να μοιράζει ιδανικά το βάρος του αναβάτη κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του συνεπιβάτη ενώ η αντιολισθητική επένδυση δεν αφήνει το σώμα να γλιστρήσει μπροστά στο δυνατό φρενάρισμα. Ο χώρος για τα πόδια του αναβάτη είναι επαρκής ενώ το τιμόνι βρίσκεται στη σωστή θέση για τους περισσότερους σωματότυπους.

Κάτω από τη σέλα το TMAX εξακολουθεί να διαχωρίζει τη θέση του από τα υπόλοιπα maxi-scooters αφού ο χώρος επαρκεί μόνο για ένα κράνος κλειστού τύπου και κάποια ακόμη μικροπράγματα.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ