net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ζελατίνα προστατεύει επαρκώς και είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος απαιτεί όμως εργαλεία για να γίνει αυτό.

Από εδώ πλέον κλειδώνετε το τιμόνι και ανοίγετε τη σέλα του TMAX. Για το ξεκλείδωμα αρκεί ένα πάτημα της μίζας.

Οι διακόπτες έχουν ιδιαίτερα ποιοτική αίσθηση και συνηθίζονται σε ελάχιστο χρόνο.

Εργονομία

Μικρές αλλά σημαντικές ήταν οι αλλαγές που πραγματοποίησαν οι άνθρωποι τις Yamaha στην εργονομία του TMAX. Η πιο ασήμαντη, η οποία ωστόσο προσθέτει πόντους στην εμπειρία TMAX είναι το νέο κόκκινο φως του πίνακα πληροφοριών ο οποίος δεν άλλαξε.

Σε αυτό το σημείο και με την ευκαιρία της ανανέωσης θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες ακόμη αλλαγές και συγκεκριμένα στην μικρή ψηφιακή οθόνη που θα μπορούσε να μεγαλώσει και να αποκτήσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες. 

Αυτό, ωστόσο, που τραβάει την προσοχή στο ανανεωμένο TMAX είναι το keyless σύστημα εκκίνησης. Το τεράστιο σε μέγεθος κλειδί απλά μένει στην τσέπη, εκτός και θέλετε να βάλετε βενζίνη ή να κλειδώσετε το δεξί ντουλαπάκι. 

Ένα πάτημα στην μίζα του TMAX είναι αρκετό για να ξεκλειδώσει το τιμόνι και ένα δεύτερο για να θέσει σε λειτουργία το μοτέρ. Το τιμόνι κλειδώνει ηλεκτρικά από κεντρικά τοποθετημένο μπουτόν, ενώ ακριβώς δίπλα του υπάρχει το κουμπί για να ανοίγει η σέλα. Αριστερά, κάτω από το τιμόνι η Yamaha τοποθέτησε 12βολτη παροχή ρεύματος για τις ηλεκτρικές σας συσκευές καταργώντας όμως το μικρό ντουλαπάκι για τα ψιλά. Έτσι παραμένει μόνο το μεγάλο δεξί, μέσα στο οποίο θα βρείτε και κλειδαριά που ανοίγει τη σέλα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Νέοι τέλος είναι οι καθρέπτες αλλά και τα στελέχη τους που τους φέρνουν ψηλότερα σε σχέση με πριν.

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ